Γιώργος Παπαδάκης: Το φιλί στον Αυτιά και οι όλο νόημα ατάκες μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Συναντήθηκαν μετά από 21 χρόνια

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Το φιλί στον Αυτιά και οι όλο νόημα ατάκες μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη - Συναντήθηκαν μετά από 21 χρόνια

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκαν πριν από μερικά 24ωρα στο Μέγαρο Μαξίμου για να πραγματοποιήσουν συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκπομπή τους, Καλημέρα Ελλάδα, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις τρεις φορές που η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με την συμπεριφορά του πρώτου και τον αγριοκοίταξε).

Όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ωστόσο, ξαφνικά εμφανίστηκε και ο Γιώργος Αυτιάς εκεί, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές στο πλευρό του πρωθυπουργού και της Νέας Δημοκρατίας (δείτε εδώ ποιος θα τον αντικαταστήσει στην εκπομπή του στο ΣΚΑΙ). Οι δύο παρουσιαστές αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν και μία ιδιαίτερη συζήτηση ξεκίνησε μεταξύ τους, σε μία συνάντηση μετά από 21 χρόνια. Πρόκειται για ρεπορτάζ του debater.gr το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/4.

Το φιλί του Γιώργου Παπαδάκη στον Γιώργο Αυτιά και ο διάλογος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

  • Γιώργος Αυτιάς: Τον ευγνωμονώ και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε.
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή.
  • Γιώργος Αυτιάς: Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη, Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο.
  • Γιώργος Παπαδάκης: Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;
  • Γιώργος Αυτιάς: Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός.
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι.