Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Έμεινα εκτός φέτος ενώ δεν το ήθελα! Δε θα συνεργαζόμουν με τη Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί...»

Τα έβγαλε όλα στη φόρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Έμεινα εκτός φέτος ενώ δεν το ήθελα! Δε θα συνεργαζόμουν με τη Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί...»

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Κρικοριάν και στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη. Σε αυτή μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη γνωριμία με την σύζυγό του, την αργοπορημένη πρόταση γάμου και τη νέα καθημερινότητα με το παιδί, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την επαγγελματική του πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει εντός και εκτός τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια, καταλήγοντας να επιλέγει με ποια από τις τρεις παρουσιάστριες, Ιωάννα Μαλέσκου, Μπέττυ Μαγγίρα και Ναταλία Γερμανού, θα συνεργαζόταν ξανά.

Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Χατζηδάκη για τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Με άριστα το 10, η ψυχολογική μου κατάσταση είναι 9. Ήταν πέντε πριν. Δούλεψα την ψυχολογία μου με γιατρό. Πέσανε όλα μαζί, ήρθε και το παιδί... Όταν έρχεται το παιδί είναι σαν ένας μικρός θάνατος, με την έννοια ότι πεθαίνει η εφηβεία, αυτά τα χρόνια τα ανέμελα σταματάνε να υπάρχουν», είπε αρχικά.

Και έπειτα αποκάλυψε για τη γυναίκα της ζωής του: «Ο έρωτας είναι σαν να στρεσάρεσαι, επειδή εκκρίνει ο οργανισμός σου διάφορες ουσίες κι έχεις ένταση, αλλά είναι κάτι καλό, είναι έξαψη. Γνώρισα τη σύζυγό μου ένα βράδυ στην Αντίπαρο. Συνήθως οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν προχωράνε, αλλά τώρα πια είμαστε μαζί 12 χρόνια. Για εμένα που πάνω από χρόνο δεν προχώραγε το πράγμα, δεν είναι και λίγα. Η πρόταση γάμου δεν έγινε νωρίς, μέναμε μαζί από πολύ νωρίς, αλλά αν και είμαι ρομαντικός, γάμους κι εκκλησίες δεν τα μπορώ. Δεν είναι εύκολο να παραμείνει η σπίθα στο ζευγάρι, δεν έχει σημασία το παιδί, θα το βγάλω από την εξίσωση, θέλει δουλειά. Η γυναίκα μου εκνευρίζεται όταν δεν έχω καθαρίσει τον νιπτήρα».

Για την επαγγελματική του πορεία, ανέφερε: «Έχω βιώσει πολλές δύσκολες στιγμές στα επαγγελματικά, γιατί είχα έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, αν και συνεχίζω να έχω. Έφαγα αρκετό "ξύλο" από δουλειές, έφτασα να μην έχω φράγκο. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα λεφτά ούτε για να πάρω τρένο να πάω στο γραφείο. Δεν είχα μία...» και πρόσθεσε:

«Την τηλεόραση την αντιμετώπιζα με λιγότερο άγχος. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι κάνω κι αλλά πράγματα και δε ζω μόνο από αυτό. Έμεινα εκτός φέτος ενώ δεν το ήθελα, αλλά εδώ είμαστε. Έχω περάσει πολλά τηλεοπτικά δοκιμαστικά και πάντα μου έλεγαν "είσαι πολύ καλός’", αλλά δεν με έπαιρναν. Έχω φάει πολλά "χαστούκια" από δουλειές μου που δεν μου είναι τίποτα αυτό. Το μεγαλύτερο χαστούκι που έχω φάει είναι ότι απολύθηκα από την εταιρεία που ίδρυσα».

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Χατζηδάκης για Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα είναι η ευκαιρία να επανορθώσεις που με άφησε χωρίς δουλειά!»

Όταν κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στις τρεις παρουσιάστριες, επισήμανε: «Δε θα συνεργαζόμουν με τη Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί πιστεύω κι εκείνη δε θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, όχι ότι υπάρχει κάτι, δεν τρέχει τίποτα. Αν τη δω θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε. Το κάναμε και δεν πήγε. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τη Γερμανού και τη Μαγγίρα, θα το ξαναέκανα με πολύ μεγάλη χαρά».

Δείτε επίσης: «Δεν της έχω στείλει ευχή, αλλά...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Χατζηδάκη μετά το τέλος της συνεργασίας τους