Ελισάβετ Σπανού: Έτοιμη να γίνει μαμά! Δείτε την κοιλίτσα της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Μετράει αντίστροφα πλέον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/elisavet_spanou
Instagram/elisavet_spanou

Την πιο ευχάριστη προσμονή στη ζωή κάθε γυναίκας βιώνει αυτήν την περίοδο η Ελισάβετ Σπανού, και δεν κρύβει την ευτυχία της! Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor ετοιμάζεται να γίνει μητέρα σύντομα, καθώς βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Μάλιστα, η Ελισάβετ Σπανού ήταν εκείνη που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ενώ σε δηλώσεις της λίγες μέρες αργότερα, δεν έκρυβε πόσο ευτυχισμένη νιώθει γι' αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγη ώρα, μας έδωσε και ένα update για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, κι εκείνη δεν την κρύβει πλέον!

«Βρε πως έχεις στρογγυλέψει! Και με επιδεικτικές τάσεις πλέον», έγραψε με χιούμορ η Ελισάβετ Σπανού στα social media.

Δείτε επίσης: Ελισάβετ Σπανού: Η εξομολόγηση για την αποβολή της, με αφορμή την Εριέττα Κούρκουλου

Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Σπανού για την εγκυμοσύνη

«Είναι η κόρη μου... Μου φαίνεται κι εμένα απίστευτο που το λέω έτσι!», έχει δηλώσει ως καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» η Ελισάβετ Σπανού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους μήνες που κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνης της. Θυμίζουμε ότι την ανακοίνωσε στον 5ο μήνα της κύησης.

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι "η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή σου" και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Η χρήση των ωαρίων απαιτεί έναν προγραμματισμό. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου, την κατάσταση με τον άνθρωπο που είμαι μαζί», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Σπανού.