Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα 18 του χρόνια - Δείτε φωτογραφία

Φανατικός Παναθηναϊκός από τότε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως, και χαρακτηριστικό είναι πως πλέον έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Σπασμένη φλέβα», στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/04), έκανε ένα flashback μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μακρινό 1996. Ο Βασίλης Μπισμπίκης τότε είχε ταξιδέψει στο Παρίσι για να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό, που τότε είχε κατακτήσει τον πρώτο του Ευρωπαϊκό τίτλο στο μπάσκετ.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτός θα είναι ο δεύτερος κουμπάρος τους - Ο γάμος θα γίνει το 2025

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι φανατικός φίλος των «Πρασίνων» και έχει δηλώσει μάλιστα πως ακολουθούσε την ομάδα του πιστά στο παρελθόν, όποτε δεν είχε παράσταση. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε, ποζάρει με μπλούζα που φέρει τα διακριτικά της αγαπημένης του ομάδας. «Το πρώτο ευρωπαϊκό», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στo Insta Story του, τοποθετώντας χρονικά το στιγμιότυπο.

Τότε ήταν μόλις 18 ετών, καθώς τα 19α γενέθλιά του θα έρχονταν τον Οκτώβριο. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης: «Πηγαίνω στον Παναθηναϊκό όποτε μπορώ»

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ' άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξη του, στην εκπομπή «Pick 'N Roll».