Παντρεύεται αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής - Μετά από 4 χρόνια θα ντυθεί επιτέλους γαμπρός

Θα γίνει ταυτόχρονα και η βάπτιση της κόρης τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι μαζί με την σύντροφό του εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου και έχουν αποκτήσει μία κόρη, η οποία θα βαπτιστεί την ίδια ημέρα που οι δυο τους θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης και θα πάρει το όνομα Σοφία. Ο λόγος για τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Δρούλια και την μελλοντική σύζυγό του, Αναστασία Ευτυχίδου.

Η αναγγελία γάμου Δρούλια - Ευτυχίδου

Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου τους, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα, Παρασκευή 12/4 το ζευγάρι θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κερατέα Αττικής.

Κωνσταντίνος Δρούλιας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, του δημοσιογράφου Ηλία Μαραβέγια της Espresso οι κουμπάροι θα είναι δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού που δεν έχουν σχέση με τον χώρο της showbiz. Την μονάκριβη κόρη τους Σοφία θα τη βαφτίσει ένα ζευγάρι Ελληνοκαναδών φίλων τους, που γνωρίστηκαν μαζί τους στη διάρκεια μια περιοδείας των Droulias Brothers στη Βόρεια Αμερική.

«Είμαι τρελαμένος, ερωτευμένος, έχω χάσει τον ύπνο μου βασικά γιατί δεν κοιμόμαστε με την μικρή. Είναι φανταστικό συναίσθημα, μεγάλες ευθύνες. Μου είχε πει ο Χάρης Βαρθακούρης που είμαστε φίλοι ότι οι μεγαλύτερες στιγμές είναι όταν είναι μωρό και το βλέπεις να μεγαλώνει άρα πρόσεχε να μην τις χάσεις και είχε απόλυτο δίκιο. Κοιτάω ανά πάσα ώρα και στιγμή να είμαι δίπλα της ακόμα κι όταν λερωθεί, λέω εγώ! Αφήστε το σε μένα.

Σκέφτομαι από τώρα τον γαμπρό. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Γεννήσαμε φυσιολογικά και ήμουν μέσα. Κομμένα πόδια, οι νοσηλεύτριες νόμιζαν ότι θα λιποθυμήσω. Έχουμε κανονίσει να γίνει γαμοβάπτιση στη Μύκονο γιατί είμαστε και οι δυο από εκεί κι έχουμε κάνει ένα τυπικό σύμφωνο», είχε δηλώσει πριν από 10 περίπου μήνες σε συνέντυεξή του ο τραγουδιστής.

Μπορεί το μέρος της γαμοβάπτισης να άλλαξε σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου τους αλλά το πόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι παραμένει το ίδιο!