Γιώργος Αυτιάς: Μετά από 21 χρόνια σε τηλεοπτικό πλατό με τον Γιώργο Παπαδάκη - Συγκίνηση στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

«Συμπορευτήκαμε τα δύσκολα χρόνια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Αυτιάς: Μετά από 21 χρόνια σε τηλεοπτικό πλατό με τον Γιώργο Παπαδάκη - Συγκίνηση στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Την Παρασκευή 12/4 - λίγο μετά την ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία - ο δημοσιογράφος παρευρέθηκε στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Το πλάνο της εκπομπής άνοιξε στο πρόσωπο του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος κοιτούσε με μεγάλη συγκίνηση τον Γιώργο Παπαδάκη. Οι δύο τους πολύ γρήγορα αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν λόγια αγάπης και εκτίμησης.

Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Παπαδάκης συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό μετά από 21 χρόνια, καθώς οι δύο τους είχαν παρουσιάσει μαζί τηλεοπτική εκπομπή με πρωτοβουλία του Παπαδάκη.

Η εμφάνιση του Γιώργου Αυτιά στο Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Δεν με ενδιαφέρει με ποιο κόμμα κατεβαίνεις υποψήφιος, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική σου προτίμηση. Εκείνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι ότι ένας φίλος, ένας άνθρωπος που συμπορευτήκαμε τα δύσκολα χρόνια των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν δίπλα μου, ήταν κοντά μου και βοήθησε πάρα πολύ για να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη και να βάλουμε το κοινωνικό, οικονομικό και εργατικό ρεπορτάζ στην ελληνική τηλεόραση», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε: «Το έβαλες εσύ, εσύ εμπνεύστηκες την εξέλιξη και ξεκινώντας έχω να πω το εξής, τον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μια μεγάλη πόρτα, μπήκα, μου έδωσε όλα τα εφόδια. Δεν αρκεί να έχεις διαβάσει, να έχεις τελειώσει κάτι κλπ, το θέμα είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στον κόσμο. Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα, τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ».