Θανάσης Κουρλαμπάς: «Αυτοί είναι υπεύθυνοι...εγώ απλώς...» - Οι πρώτες του δηλώσεις για το αν πίεσε να αποχωρήσει ο Πολυδερόπουλος από τον ''Μάρτυρα Κατηγορίας''

Η αντίδραση του Πολυδερόπουλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Αυτοί είναι υπεύθυνοι...εγώ απλώς...» - Οι πρώτες του δηλώσεις για το αν πίεσε να αποχωρήσει ο Πολυδερόπουλος από τον ''Μάρτυρα Κατηγορίας''

Η κάμερα του Πρωινού Σουσού εντόπισε τον Θανάση Κουρλαμπά μετά το τέλος της παράστασης ''Μάρτυρας κατηγορίας'' που παίζει αυτήν την περίοδο με τις δηλώσεις του ηθοποιού να προβάλλονται την Παρασκευή 11/4.

Ο λόγος που ο Θανάσης Κουρλαμπάς δέχτηκε το γνωστό ''πέσιμο'' των δημοσιογράφων έχει να κάνει με τη φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, πως εκείνος άσκησε πίεση για να αποχωρήσει ο Νίκος Πολυδερόπουλος από τον ''Μάρτυρα κατηγορίας'' την τελευταία στιγμή (δείτε εδώ περισσότερα).

Μέσα λοιπόν από τις δηλώσεις του ηθοποιού γίνεται αντιληπτό, πως ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του ονόματός του με την απόλυση του Νίκου Πολυδερόπουλου.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κουρλαμπά για το συμβάν με τον Νίκο Πολυδερόπουλο

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας να τελειώσει η παράσταση. Σήμερα σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομά μου. Τη μόνη δήλωση που έχω να κάνω είναι ότι διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου. Αν γνωρίζω καλά, ήδη έχει βγει μια ανακοίνωση και από τη θεατρική εταιρεία και τον σκηνοθέτη. Παραπέμπω σε αυτή, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη παράσταση και εγώ απλώς επιφυλάσσομαι για τις υπόλοιπες κινήσεις μου. Ευχαριστώ για την υπομονή σας», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου

«Ευχαριστώ», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε: «Παιδιά, ό,τι είναι το έχω πει. Βιάζομαι. Τίποτα δε θα πω, τα έχω πει όλα. Ευχαριστώ πολύ».