Στα μαχαίρια Ζενεβιέβ Μαζαρί & Μέγκι Ντρίο: «Θέλει να αυξήσει τα νούμερα της αποτυχημένης εκπομπής της»

Οι ατάκες "φωτιά" στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα μαχαίρια Ζενεβιέβ Μαζαρί & Μέγκι Ντρίο: «Θέλει να αυξήσει τα νούμερα της αποτυχημένης εκπομπής της»

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή την φορά ανάμεσα στην Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Μέγκι Ντρίο. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της δεύτερης πριν από λίγες ημέρες όπου ανέφερε πως δεν θεωρεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοντέλο.

Όταν λοιπόν δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ζενεβιέβ, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για τη δήλωση, καθώς του ότι γνωρίζει την Ηλιάνα, είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν στο GNTM.

«Τέλεια! Αφού το είπε η Μέγκι! Το έχουμε γενικότερα να ανοίγουμε το στόμα μας και να έχουμε άποψη για τα πάντα, όπως και να το θεωρούμε ότι ένας άνθρωπος είναι μονοδιάστατος. Πρέπει να είσαι μοντέλο ή παρουσιάστρια ή χορεύτρια ή επιστήμονας. Δηλαδή, οι γυναίκες κάποια στιγμή πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να στηρίζουμε η μία την άλλη» σχολίασε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο στην Ζενεβιέβ Μαζαρί

Αμέσως μετά προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μέγκι Ντρίο και απάντησε στην Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχοντας πληροφορηθεί τι είχε πει προηγουμένως.

«Ήταν η πρώτη φορά που αυτή τη δήλωση την έκανα με όλη μου την καρδιά χωρίς να υπάρχει κάποια ειρωνική ατάκα. Τώρα αν η κ. Ζενεβιέβ χρειάζεται τηλεθέαση για την εκπομπή της που δεν πάει πολύ καλά, ας με πάρει τηλέφωνο να το στήσουμε καλύτερα. Είπα ότι η Ηλιάνα δεν είναι πια μοντέλο γιατί βλέπω την πορεία της, δεν υπάρχουν κατάλογοι, φωτογραφίσεις. Βλέπω την πορεία της να πηγαίνει από το ένα project στο άλλο. Εξάλλου η Ηλιάνα το έχει πει αυτό, θέλοντας να πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά σε οποιοδήποτε project υπάρχει. Το θεωρώ λάθος. Είσαι αυτή που είσαι και έχεις τη δική σου προσωπικότητα. Γιατί να το πάρουμε ως σπόντα ή κακία; Ξεκάθαρα το παίρνουμε ότι η Ζενεβιέβ θέλει να αυξήσει τα νούμερά της αποτυχημένης εκπομπής που κάνει ήδη. Για να γίνει ντόρος;», είπε η Μέγκι Ντρίο με αιχμηρά λόγια όπως κάθε φορά.

Να σημειώσουμε πως χθες 11/4 έκανε πρεμιέρα το First Date που παρουσιάζει η Ζενεβιέβ - δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε.