Eurovision: Η σπουδαία τραγουδίστρια "έκπληξη" που θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision: Η σπουδαία τραγουδίστρια

Σε ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από την Μαρίνα Σάττι (δείτε το τραγούδι μας). Οι εκπλήξεις τόσο στον τελικό όσο και στους δυο ημιτελικούς θα είναι πολλές και μάλιστα θα δούμε και μια Ελληνίδα τραγουδίστρια επί σκηνής. Μάλιστα, φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή.

Έκπληξη όμως θα είναι και το πρόσωπο που θα ανακοινώσει στον τελικό το 12άρι που θα δώσει η Ελλάδα σε μια από τις χώρες που θα διαγωνιστούν. Πρόκειται για μια κορυφαία τραγουδίστρια.

Αυτή η τραγουδίστρια θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας στην Eurovision

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου και δεν είναι άλλος από το ότι θα γιορτάσουμε τα 50 χρόνια. Μάλιστα, θα τραγουδήσει και τον Β ημιτελικό.

Η ανακοίνωση της EBU για τα μηνύματα μίσους λίγο πριν την Eurovision

Σε ανακοίνωση προχώρησε η EBU για τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχεται τόσο η ίδια η οργάνωση για την Eurovision όσο και η τραγουδίστρια του Ισραήλ, τόσο από Eurofans όσο και από κόσμο που υπερασπίζεται την Γάζα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και περίπου μισό χρόνο ανάμεσα στις δυο χώρες.

Οι αναρτήσεις που γίνονται στα social media δέχονται πολλά αρνητικά σχόλια αλλά και εκκλήσεις από τον κόσμο που ζητά την απόσυρση της ισραηλινής συμμετοχής από τον φετινό διαγωνισμό μουσικής. Εκατοντάδες αρνητικά μηνύματα και απειλές για την σωματική της ακεραιότητα δέχεται και η ίδια η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ, Eden Golan.

H EBU λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά: «Η EBU αναγνωρίζει τα έντονα συναισθήματα που προκαλούνται στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και την ισχυρή αντιπαράθεση που έχει προκαλέσει η συμμετοχή του Ισραήλ. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται για τη συμμετοχή των χωρών στη διοργάνωση αφορά τους ιθύνοντες της EBU και όχι τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Είμαστε σταθερά αντίθετοι σε κάθε είδους κακοδιαχείριση ή κακοποίηση έχει ως στόχο τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες εντός ή εκτός διαδικτύου και δεσμευόμαστε να τους εγγυηθούμε ένα ασφαλές, συμπεριληπτικό και γεμάτο σεβασμό περιβάλλον».

Δείτε επίσης: Υποχωρεί η Μαρίνα Σάττι στα στοιχήματα – Ανατροπή και για το απόλυτο φαβορί