Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτοι μήνες στο σπίτι με το μωρό - «Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους! Η Κατρίνα...»

Σε ποιον μοιάζει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτοι μήνες στο σπίτι με το μωρό - «Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους! Η Κατρίνα...»

Οι Alcatrash βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Fays Time σήμερα Παρασκευή 21/4. Εκτός λοιπόν του χωρισμού που συζητήθηκε, ο Ανδρέας Βούλγαρης ρωτήθηκε για το παιδί που απέκτησε πριν εβδομάδες με την σύντροφό του, Κατρίνα Τσάνταλη.

Το ζευγάρι κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη για 9 μήνες, όπως και τη γέννα του μωρού που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ και στην συνέχεια με την πρώτη ανάρτηση.

Ο Ανδρέας Βούλγαρης λοιπόν, αναφέρθηκε στους λόγους που κράτησαν κρυφό το γεγονός, αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωράκι, ενώ μίλησε και για τις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με το νεογέννητο.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Βούλγαρη για την Κατρίνα και το μωρό

Γιατί το κρατήσαμε κρυφό... Δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή... Πιστεύω αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό, κρατιέται. Είμαστε σε μία φάση που μαθαίνεται επί τόπου!», ανέφερε στην αρχή έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν είχα ποτέ φόβο, δεν ξέρω γιατί, δεν είπα ποτέ ότι θα το πιάσω και θα σπάει. Η Κατρίνα είναι τέλεια. Την παλεύει όσο μπορεί. Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά γενικά το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Βλέπω πως αλλάζει μέρα με τη μέρα και πάει προς Κατρίνα. Καλό είναι αυτό. Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις. Μόλις σε πετάξουν κολυμπάς», αποκάλυψε για τις ημέρες τους πλέον στο σπίτι.

Θα παντρευτούν;

Έχοντας κλείσει δυο μήνες ζωής, ο μουσικός μίλησε για τον γιο του και στην εκπομπή Happy Day του ALPHA αποκάλυψε πως με την σύντροφό του δεν θέλουν να παντρευτούν.

«Δεν κοιμόμαστε με το μωρό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Νιώθω παραπάνω από χαρά, σοκ, δέος. Όταν πήρα στην αγκαλιά μου το μωρό έκλαψα και τώρα κάθε φορά που μιλάω για το παιδί μου, συγκινούμαι. Κρατήσαμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του παιδιού μας γιατί είμαστε έτσι σαν άνθρωποι, δεν το επιδιώκουμε βασικά. Έτσι είμαστε, δεν το προσπαθούμε. Δεν θα παντρευτούμε, δεν είμαστε υπέρ του γάμου σαν event, όπως το έχουμε στο κεφάλι μας με τα πρότυπα αυτά...», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Ανδρέας Βούλγαρης.