Χείμαρρος ο Λάκης Λαζόπουλος: «Κυρία Λυμπεράκη σας ενόχλησε που σας είπε ο κύριος Καρβέλας...»

«Έχετε καταλάβει ότι η τηλεόραση προκαλεί ασφυξία και ότι δεν αφήνετε κανέναν άνθρωπο να μιλήσει;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Λάκης Λαζόπουλος: «Κυρία Λυμπεράκη σας ενόχλησε που σας είπε ο κύριος Καρβέλας...»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του σχολίασε την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα και προκάλεσε τεράστιο σάλο εξαιτίας της συμπεριφοράς του απέναντι στην παρουσιάστρια, Νίκη Λυμπεράκη (δείτε τι συνέβη ανάμεσα τους). Ο παρουσιαστής λοιπόν, αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρξε όταν ο καλλιτέχνης είπε πως η Βουλή είναι βόθρος.

Το σχόλιο του Λαζόπουλου στην Λυμπεράκη μετά την συνέντευξη του Καρβέλα

«Κυρία Λυμπεράκη σας ενόχλησε που σας είπε ο κύριος Καρβέλας ότι η Βουλή είναι βόθρος και θεωρήσατε υποχρέωσή σας, που δεν είναι, να πείτε τη θέση σας. Αυτό που με ανησυχεί σε σας είναι ότι αν σας έλεγε ότι η Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, θα το περνάγατε σαν δεδομένο και θα πηγαίνατε παρακάτω. Έχετε καταλάβει ότι η τηλεόραση προκαλεί ασφυξία και ότι δεν αφήνετε κανέναν άνθρωπο να μιλήσει; Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να υπάρχει νεκρός για να μπορεί κάποιος να μιλήσει; Ότι θα τρελαθεί ο κόσμος; Διάβαζα ότι τα πρωινά τα βλέπουν γύρω στα 200 χιλιάδες άτομα. Αν δεν πληρώνει το κράτος τις σειρές, τα κανάλια θα είχαν βαρέσει διάλυση. Ο λόγος είναι ένας μόνο: λένε - λέτε ψέματα. Έρχεται το Αλ Τσαντίρι Νιούζ και ελπίζω να μην με κόψουν γιατί θα το κάνω στο θέατρο», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οι δυο όροι που έθεσε στην Νίκη Λυμπεράκη για να μιλήσει στην εκπομπή της, Μεγάλη Εικόνα

Χειμαρρώδης όπως πάντα, ο καλλιτέχνης μίλησε για το βιβλίο του, την πολιτική, την κοινωνία μας και την προσωπική του ζωή. Δεν ήταν ωστόσο λίγες οι φορές που ήρθε σε σύγκρουση με την Νίκη Λυμπεράκη. Ο μουσικοσυνθέτης δεν ήθελε να τον διακόπτει, ενώ όταν είπε την άποψη του για το πολιτικό τοπίο ήταν η στιγμή που την "είπε" στην παρουσιάστρια.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Καρβέλας ζήτησε η συνέντευξη του να μην είναι μαγνητοσκοπημένη αλλά να παίζει live. Ο δεύτερος ήταν ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια που θα του έκανε τη συνέντευξη να έχει διαβάσει και το βιβλίο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Συγκινήθηκε μιλώντας για τις απώλειες της ζωής του: «Τους αφιερώνω...»

Λάκης Λαζόπουλος: Η φωτογραφία με τα ράμματα στο κεφάλι του μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη έξοδος μετά την περιπέτεια της υγείας του – Για Πάσχα στην Πάρο

Λάκης Λαζόπουλος: «Συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού» - Πότε επιστρέφει στις παραστάσεις του

Λάκης Λαζόπουλος: Έχει υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Πότε θα πάρει εξιτήριο

Λάκης Λαζόπουλος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα

Νίκος Καρβέλας: «Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου και δε τη μισείς;» - Αμηχανία με την ερώτηση του στη Ναταλία Γερμανού

Νίκος Καρβέλας: Η σπόντα του για τη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη - «Πριν από μερικές ημέρες είχα ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση και...»

Νίκος Καρβέλας: «Λέω και ξαναλέω πως δεν έχω λεφτά καθόλου! Προτιμώ να είμαι πάμπτωχος γιατί αλλιώς...»

Αλέξης Κούγιας για δικαστική διαμάχη με Λάκη Λαζόπουλο: «Αντί να ζητήσει συγγνώμη θέλει να κάνει και μηνύσεις...»