Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια αναφορά στην πρώην και στη νυν σύζυγό του - «Με έχουν βοηθήσει να σηκώσω το βάρος της...»

«Έγινε ένας κακομαθημένος τύπος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια αναφορά στην πρώην και στη νυν σύζυγό του - «Με έχουν βοηθήσει να σηκώσω το βάρος της...»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Status και στον Κωνσταντίνο Καμέα και την Παρασκευή 12/4 προβλήθηκε απόσπασμα της συνέντευξής του στο Happy Day.

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής από τον Τρόχο της τύχης μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή, την νυν σύζυγό του αλλά και για τον προηγούμενο γάμο του.

Πρόσφατα μάλιστα είχε έρθει ξανά στη δημοσιότητα η προσωπική ζωή του Πέτρου Πολυχρονίδη με τον ίδιο να ''ξεσπάει'' με όσους θεώρησαν κρυφό τον γάμο του, επειδή θέλησε να τον διαφυλάξει από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ όσα είπε).

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη για την προσωπική του ζωή

«Είμαστε μαζί περίπου δέκα χρόνια δεν ήμουν ποτέ κλειστός σε αυτό το πράγμα. Ούτε όταν πήρα το διαζύγιό μου δεν είπα και τώρα θα γεράσω μόνος ή θα κάνω ζωάρα. Είμαι ανίκανος να το κάνω. Είμαι ένα παιδί, που μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον, όπως όλες οι μητέρες των 90s' φρόντιζαν να συντηρούν το σπίτι και να το κρατάνε όρθιο.

Οπότε ναι έγινα ένας κακομαθημένος τύπος, που δεν σπούδασε στην επαρχία για να μπει στον κόπο να πλύνει το βρακί του και δεν ήξερε να το πλένει. Έφυγα από το σπίτι μου και μετά με ανέλαβε η σύζυγος μου. Εγώ και η πρώην σύζυγός μου και η νυν σύζυγό μου, με έχουν βοηθήσει απίστευτα να σηκώσω αυτό το βάρος της ανικανότητάς του νοικοκυριού που την έχω έμφυτη. Δεν είναι όμως ο λόγος που είμαι μαζί με τη σύζυγό μου», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.