Ευρυδίκη: «Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήθελα να είμαι μόνη μου, μετά δεν έβγαινε από το μυαλό μου»

Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη ήταν η σημερινή καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη, τη γνωριμία τους πριν από 9 χρόνια και τη σχέση τους μέχρι σήμερα.

«Όταν γνώρισα τον Bob ήθελα απλά να είμαι μόνη μου και να χαίρομαι την ελευθερία μου. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου μία σχέση. Αλλά μετά δεν έβγαινε από το μυαλό μου! Είπα “ναι” μετά από αρκετό καιρό. Γενικά παιδεύω τις αποφάσεις. Συνήθως ακολουθώ την καρδιά μου, αλλά μέχρι να αποφασίσω το σκέφτομαι πάρα πολύ. Όλοι δεν το κάνουμε αυτό;», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Για να συμπληρώσει: «Έχω πολύ καλό ένστικτο, πολλές φορές δεν το έχω ακούσει και βγαίνει αληθινό. Δεν με έχει προδώσει το ένστικτο, αλλά η λογική, και στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα».

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη: «Εγώ δε μπορούσα να του προσφέρω...» - Οι άγνωστοι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Θεοφάνους

Η Ευρυδίκη δεν κρύβει τον θαυμασμό της

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση τους, καθώς και για την αγάπη που νιώθει στο πρόσωπό του. «Με τον Bob είμαστε μαζί από το 2015, είναι πάρα πολύ όμορφα χρόνια. Εννοείται ότι τον αγαπάω, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μουσικός, από τους καλύτερους στο χώρο του. Τον θαυμάζω απεριόριστα. Τα 9 χρόνια που είμαστε μαζί είναι από τα πιο ξέγνοιαστα της ζωής μου. Έχει σημασία να μην σε βαραίνει και να μην σε κουράζει ο άνθρωπός σου, να παίρνει το άγχος σου. Αυτό κάνει ο Bob», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη.

Και κατέληξε όσον αφορά αυτό το κομμάτι: «Μπορεί να είμαι αισιόδοξη, αλλά είμαι και πολύ αγχωτική. Έρχεται το βράδυ, που μπαίνει ο άνθρωπός μου στο σπίτι με χαμόγελο και θα κάνει τα πάντα για να είμαι εγώ καλά. Αυτό δεν είναι αγάπη; Νομίζω κι εγώ το ίδιο κάνω»