Έλενα Τσαγκρινού: «Μπαίνω στον έκτο μήνα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις κρίσεις πανικού»

Δεν είναι όλα ρόδινα στην εγκυμοσύνη της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/elenatsagkrinou_official
Instagram/elenatsagkrinou_official

Στον έβδομο ουρανό φαίνεται να πετάει η Έλενα Τσαγκρινού, καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα υποδεχτεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον DJ Stephan. Δεν είναι όλα ρόδινα ωστόσο, όπως παραδέχτηκε η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς οι τελευταίοι μήνες συνδυάστηκαν με έντονο άγχος.

Σε μια ανάρτηση-εξομολόγηση, η Έλενα Τσαγκρινού ανέφερε πως πέρασε ακόμα και κρίσεις πανικού, λόγω των ορμονών που ταράζονται την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι μια μαγική στιγμή για μένα...» - Ντυμένη στα μαύρα με crop top για να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η εξομολόγηση της Έλενας Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη

«Πολύ καλά μαντέψατε, σε μια βδομάδα μπαίνω στον έκτο μήνα, η διάθεση και ψυχολογία μου δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο τρίμηνο, είναι super, το μόνο που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι οι κρίσεις πανικού λόγω των ορμονών μας, αναφέρομαι στις μανούλες που περνάνε εγκυμοσύνη ή που έχουν περάσει εγκυμοσύνη και αναρωτιέμαι αν σας έτυχε και σας κάποια στιγμή μέσα στο διάστημα των εννέα μηνών να έχετε στρες;

Με βοηθάει πολύ ο ήλιος, η καλή παρέα και η βόλτα στη θάλασσα… Ελπίζω να μην ταλαιπωρείστε κι εσείς μ’ αυτό, όπως και να έχει το στρες δεν βοηθάει… Τώρα θέλω να είμαι πιο ψύχραιμη από ποτέ χωρίς στρες, το ίδιο εύχομαι για σας» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσαγκρινού.

Το τάμα που έκανε για το μωρό της

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και συζήτησαν με τηνΣταματίνα Τσιμτσιλήγια την εγκυμοσύνη της πρώτης και την αποβολή που προηγήθηκε.

Ο δεύτερος, μάλιστα, προχώρησε σε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που έκανε στην τραγουδίστρια (δείτε εδώ το βίντεο και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε), ενώ οι δυο τους μίλησαν για το τάμα που έκαναν για το μωρό τους.

«Από παιδάκι με πήγαινε η μητέρα μου στον Άγιο Εφραίμ και πήγα και την Έλενα τώρα για την εγκυμοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Dj Stephan και εκείνη συμπλήρωσε: «Ήταν σημαντικό να προχωρήσει για εμάς και εκεί βρήκαμε βοήθεια».

«Νιώθω ότι δεν περνούν οι μέρες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία και μου φαίνεται τεράστιο. Το ότι θα δημιουργήσω ένα παιδάκι και αυτό θα βγει από μέσα μου, δεν μπορώ να το φανταστώ αυτή τη στιγμή. Είχα δύσκολο πρώτο τρίμηνο. Με ενόχλησε λίγο ψυχολογικά, λόγω ορμονικών μάλλον, είχα λίγο τα νεύρα μου, ζαλάδες... Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη, νόμιζα ότι έχω κάποιο πρόβλημα. Το συζητήσαμε και με τον Κώστα (σ.σ. Dj Stephan) και είναι μια άσχημη κατάσταση που σου δημιουργείται αυτομάτως», είπε έπειτα η Έλενα Τσαγκρινού.