"Σκορπιός είναι για σένα": Μαρίνα και Μαρία τα βρήκαν και έγιναν ξανά viral στο Tik Tok - Το επικό βίντεο επανασύνδεσης

Μετά την δημόσια καταγγελία για την απόλυση της Μαρίνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Χαμός επικράτησε στο Tik Tok με bar της Καλλιθέας. Συγκεκριμένα, στο προφίλ του μαγαζιού στο Tik Tok δημοσιεύθηκε βίντεο όπου η Μαρίνα Μπομπέτσι το παρουσίαζε και η ατάκα "Σκορπιός είναι για σέμα. Παμ!" έγινε viral και το μαγαζί ξεκίνησε κάθε βράδυ να γεμίζει ακόμα και με νέα παιδιά.

Μιλώντας στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη ωστόσο, αποκάλυψε πως απολύθηκε από το bar και πως έχει έρθει σε ρήξη με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Μαρία Ιορδάνοβα η οποία για πολλά χρόνια ήταν φίλη της.

«Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…», δήλωσε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ την συνέντευξη.

Ωστόσο, όπως φαίνεται μετά την ρήξη τους ήρθε και η επανασύνδεση, καθώς η Μαρία Ιορδάνοβα δημοσίευσε βίντεο μαζί με την Μαρίνα Μπομπέτσι στο μαγαζί.

Σκορπίος είναι για σένα

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Ιορδάνοβα είχε πει για την απόλυση της φίλης της που έγινε viral πως: «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει».

TAGS