Νίκος Καρβέλας: «Λέω και ξαναλέω πως δεν έχω λεφτά καθόλου! Προτιμώ να είμαι πάμπτωχος γιατί αλλιώς...»

«Τότε που έκανα τον τραγουδιστή έπαιρνα πολλά λεφτά και αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Καρβέλας: «Λέω και ξαναλέω πως δεν έχω λεφτά καθόλου! Προτιμώ να είμαι πάμπτωχος γιατί αλλιώς...»

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται μετά την συνέντευξη του στην Μεγάλη Εικόνα που ήρθε σε σύγκρουση με την Νίκη Λυμπεράκη. Ο στιχουργός που έχει αφήσει εποχή με την καριέρα του, μίλησε για όλα και σίγουρα θα συζητηθεί με τα όσα είπε.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε και στα χρόνια που ήταν τραγουδιστής και στα λεφτά που έβγαζε την περίοδο εκείνη, που όπως είπε η σχέση τους μαζί τους δεν είναι καλή.

Η αποκάλυψη του Νίκου Καρβέλα για το σύστημα και τα λεφτά

«Όποιος λέει πως είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Όλοι και οι αντισυστημικοί, ζουν εντός του συστήματος, άρα αποκλείεται να είναι αντισυστημικοί. Ο αντισυστημικός ζει εκτός πόλης, σε βουνά. Άρα και εγώ συστημικός είμαι, αφού ζω σε ένα σύστημα που έχει συσταθεί χιλιάδες χρόνια. Για αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ να μην είμαι συστημικός, κάνοντας πράγματα που βγαίνουν αυθόρμητα. Δεν το διαλέγω να είμαι αντισυστημικός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τότε που έκανα τον τραγουδιστή έπαιρνα πολλά λεφτά και αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα. Ειλικρινά τα λέω όλα αυτά, δε λέω ποτέ ψέματα. Πολλές φορές αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που έμπαιναν μέσα και άφηναν λεφτά και εγώ στο τέλος έβγαζα ένα μάτσο λεφτά. Και έλεγα αυτό είναι λάθος. Και μάλιστα επειδή ένιωθα πως είναι λάθος, κάποτε αποφάσισα να εμφανιστώ χωρίς λεφτά, αλλά το Υπουργείο με υποχρέωσε να πάρω λεφτά. Ήταν υποχρεωτικό από το σύστημα. Τους είπα να πάρω το κατώτερο και μου ήταν ότι ήταν ένα ευρώ.

Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά. Και εγώ το ίδιο έκανα, δεν ήξερα να κάνω κάτι άλλο. Έκανα λοιπόν αυτό το επάγγελμα και μετά από λίγο σταμάτησα και έγραφα μόνο μουσική. Το γεγονός ότι έγινα διάσημος ή απέκτησα λεφτά, δεν είναι θέμα συστήματος. Πάρα πολύ γίνονται γνωστοί, επειδή αυτό που κάνουν τυχαίνει να αρέσει στους υπόλοιπους. Δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα αυτό.

Όσο για τα λεφτά, λέω και ξαναλέω πως δεν έχω τίποτα, δεν έχω λεφτά καθόλου. Όχι επειδή είχα και τα έχασα. Ποτέ δεν είχα, δεν με ενδιέφεραν. Μου αρέσει να έχω λεφτά. Προτιμώ να είμαι πάμπτωχος. Αν κατά λάθος έρθουν, καλώς να έρθουν. Πάντα αισθανόμουν άσχημα από την πρώτη φορά που τραγούδησα. Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός, ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη. Αλλιώς πρέπει να πάω να μείνω σε ένα βουνό».