Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά την περιπέτεια υγείας του - Χαμογελαστός και πολύ ανανεωμένος

Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα και καλούς φίλους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πέρασε μια σημαντική περιπέτεια με την υγεία του, ωστόσο ο ηθοποιός μετά από ημέρες νοσηλείας διέφυγε τον κίνδυνο και πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του υγιής (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο).

Το βράδυ της Παρασκευής 12/4 μάλιστα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε την πρώτη του έξοδο μετά το εξιτήριο, που πήρε με τη Δανάη Μπάρκα να δημοσιεύει φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Μπάρκα με τον αγαπημένο της ηθοποιό, τον οποίο συχνά αποκαλεί και ως πατέρα πήγαν σε θεατρική παράσταση έχοντας μάλιστα μαζί στην παρέα τους και τον Άρη Καβατζίκη.

Η πρώτη δημόσια έξοδος του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά την περιπέτεια υγείας του

«Πήγαμε και την πρώτη μας βόλτα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Δημόσια έξοδος

Οι πρώτες δηλώσεις του Χατζηπαναγιώτη μετά την περιπέτεια

«Σας ευχαριστώ πολύ, το κινητό μου έχει γεμίσει από μηνύματα. Είμαι σε περίοδο ανάρρωσης. Ας πουμε σε μια μικρή καραντίνα, δεν πρέπει να κουράζομαι Τα δύσκολα πέρασαν. Σε όλη αυτή την περιπέτεια είχα έναν άγγελο μαζί μου, γι' αυτό και μιλάμε τώρα, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου.

Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια. Έχεις ένα πλάνο καινούργιο, μια νέα ματιά για τα πράγματα. Υπήρχαν κάποια δείγματα στα οποία δεν έδωσα τόσο μεγάλη σημασία όσο άξιζαν. Ωστόσο υπήρχε και μια κληρονομικότητα. Ο παππούς μου πέθανε στον ύπνο του από ένα τέτοιο περιστατικό...

Σημασία έχει ότι λειτούργησαν πολύ γρήγορα τα πράγματα στην περίπτωσή μου. Ούτε ένα λεπτό δεν καθυστερήσαμε και εν τέλη ήταν πολύ βασικό για την εξέλιξη αυτή της κατάστασης. Ήταν ένας πόνος πολύ δυνατός, σαν χταπόδι, στο στήθος, πόνος και σφίξιμο. Αμέσως πήρε η Βίκυ τηλέφωνο και ήρθε γρήγορα το ασθενοφόρο... και αν είχαμε καθυστερήσει 5 λεπτά τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη.

Από τον επόμενο μήνα και μετά θα μποροέσουμε να πάρουμε τα πάνω μας. Η επιστροφή στο θέατρο θα γίνει με την καλοκαιρινή περίοδο. Η Βίκυ ήταν ο άγγελος μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ψύχραιμη...», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στις 29/3/24 στην εκπομπή Πάμε Δανάη.