Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εξομολόγησή της για τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονισμένη η Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στις στις 22 Μαρτίου του 2024 πριν από περίπου ένα μήνα η Κέιτ Μίντλετον πήρε την απόφαση να μοιραστεί με τον κόσμο την περιπέτεια που περνάει με τον καρκίνο μέσα από ένα εξομολογητικό βίντεο, που δημοσίευσε στα social media.

Η ίδια δίνει αθόρυβα τη μάχη της με την ασθένεια έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της και φυσικά τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το Σάββατο 13/4 και ενώ η Κέιτ Μίντλετον δίνει τον αγώνα της μια δυσάρεστη είδηση στάθηκε αφορμή να κάνει την πρώτη ανάρτηση στο πρώην twitter.

Πιο αναλυτικά, οι επιθέσεις στο Σίδνεϊ και η θανάτωση 6 ανθρώπων από έναν 40χρρονο άντρα συγκλόνισε την Κέιτ Μίντλετον με την ίδια να δημοσιεύει μερικά λόγια εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων.

Η πρώτη ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον μετά την αποκάλυψή της για τον καρκίνο

«We are shocked and saddened by the terrible events in Sydney earlier today. Our thoughts are with all those affected, including the loved ones of those lost and the heroic emergency responders who risked their own lives to save others. W & C», έγραψε η Κέιτ Μίντλετον.

Οικονομική καταστροφή για την οικογένεια της πριγκίπισσας

Όπως αποκαλύπτει το Us Weekly, η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ Μίντλετον, 69 ετών, και ο σύζυγός της, Μάικλ, οι οποίοι είναι επίσης γονείς της Πίπα και του Τζέιμς Μίντλετον αντιμετωπίζουν σοβαρά χρέη, που φέρεται να μην μπορούν να ξεπληρώσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times του Ηνωμένου Βασιλείου το ζευγάρι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο «κόστος της εταιρείας αφερεγγυότητας των 260.000 λιρών (πάνω από 329.000 $)» για την επίμαχη επιχείρησή τους The Party Pieces Company. Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση της αφερεγγυότητας της επιχείρησης της Carole έχει αναγνωρίσει ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να πληρώσει τα συνολικά τέλη.

Η Party Pieces Company, που ιδρύθηκε από τους Middletons το 1987 έχει χρέη που εκτιμώνται πλέον σε 2,6 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης των διαχειριστών, που προσπαθούν να βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν τις τράπεζες. Μάλιστα, η Daily Mail παραθέτει αναλυτικά τα χρέη των Μίντλετον: 218.749 λίρες στην τράπεζα RBS για ένα δάνειο διακοπής της επιχειρηματικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια του Covid, 456.008 λίρες σε άλλους πιστωτές και 1,4 εκατ. λίρες σε μη εξασφαλισμένα δάνεια.

Αλλά καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει τα επαγγελματικά της δεινά, η εφημερίδα έμαθε ότι η Κάρολ, η οποία ήταν στο πλευρό της Κέιτ κατά τη διάρκεια της μάχης με τον καρκίνο (δείτε εδώ με ποια μορφή του παλεύει), είναι αποφασισμένη να εμποδίσει την κόρη της να ανησυχεί για τα προβλήματά τους. «Η Κέιτ και οι γονείς της είναι πολύ δεμένοι και πάντα κάνουν συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά η συζήτηση για την επιχείρηση είναι εκτός, καθώς πρέπει να επικεντρωθεί στην υγεία της», λέει μια πηγή στο Us.