Βέφα Αλεξιάδου: Η ζωή της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο - «Την εγκατέλειψαν όλοι»

«Δεν πάτησε κανένας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βέφα Αλεξιάδου έχει δει στη ζωή της αρκετές φορές το σκληρό πρόσωπο της μοίρας, καθώς έχουν φύγει από δίπλα της οι κόρες της αλλά ο σύζυγός, με τον οποίο τις απέκτησε (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις της για τους τρεις αυτούς θανάτους).

Μέσα από πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο φίλος και συνάδελφος της, Ηλίας Μαμαλάκης στο I Love Σουκου και προβλήθηκαν το Σάββατο 13/4 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που έζησε η Βέφα Αλεξιάδου αλλά και στην αξιοπρέπεια με την οποία τις αντιμετώπισε όλες.

Οι δηλώσεις για τις δύσκολες στιγμές για τη ζωή της Βέφας Αλεξιάδου

«Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό, πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία. Επέζησε και επέζησε με πολλή μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι.

Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο ήταν τα απομνημονεύματα της, έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα που εγώ, που δεν είχα πολλή μεγάλη σχέση μαζί της, δεν έχω φάει ποτέ μαζί της - πήγα για να την τιμήσω και πήγε και η κυρία Ζήνα Κουτσελίνη. Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής, που είχε προσκληθεί όλος δεν πάτησε κανένας, αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Σπάνια αποκάλυψη για τη διαθήκη της

Σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Βέφα Αλεξιάδη στο περιοδικό Λοιπόν είχε μιλήσει για τη διαθήκη της.

Το σπίτι αυτό το έχετε γράψει στις εγγονές σας δηλαδή.

Ναι είναι στο όνομά τους εδώ και χρόνια. Είναι δικό τους, εγώ απλά μένω σε αυτό. Οι εγγονές μου είναι στην Αγγλία. Η μία είναι καθηγήτρια αγγλικών και η άλλη σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων. Τις συμβουλεύω πάντα.

Βέφα Αλεξιάδου