«Το MEGA δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτεί την Φαίη Σκορδά! Ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα λοιπόν...»

Η αποκάλυψη για την πρώτη φορά που έκαναν μαζί εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το MEGA δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτεί την Φαίη Σκορδά! Ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα λοιπόν...»

Μια αποκάλυψη για την πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά συνεργάστηκαν με το MEGA, παρουσιάζοντας την πρωινή ζώνη του σταθμού, έγινε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, χθες Σάββατο 13/4.

Η Νανά Παλαιτσάκη συγκεκριμένα εξήγησε τι εννοούσε όταν έκανε την περιβόητη δήλωση "ήθελα την Φαίη να εξελιχθεί περισσότερο και να μην αφήσει τον Γιώργο να προηγηθεί τόσο πολύ", μιλώντας παράλληλα για την περίοδο που βρισκόντουσαν με την παρουσιάστρια στο ALTER - δείτε εδώ την δήλωση που είχε κάνει και είχε γίνει χαμός.

H δήλωση της Νανάς Παλαιτσάκη για Γιώργο Λιάγκα - Φαίη Σκορδά

«Έχω δουλέψει με την Φαίη Σκορδά και την αγαπώ πάρα πολύ. Σε μια τοποθέτηση είπα πως ήθελα την Φαίη να εξελιχθεί περισσότερο και να μην αφήσει τον Γιώργο να προηγηθεί τόσο πολύ. Διότι φαινόταν σαν η Φαίη να είχε συρρικνωθεί δίπλα στον Γιώργο. Όταν ήμασταν στο Alter, τότε, το MEGA δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτεί την Φαίη έτσι όπως παρουσιαζόταν στο Alter. Συγκυριακά λοιπόν γίνεται ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα και είναι το ζευγάρι στο οποίο το MEGA τότε ήθελε να επενδύσει», σχολίασε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Ενώ για τον ντόρο που σημειώθηκε εξαιτίας της δήλωσης, είπε πως: «Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργείται καβγάς στην τηλεόραση νομίζοντας ότι ο καβγάς πάντα πουλάει. Καταναλώνουμε τηλεοπτικό αέρα για να λύσουμε τις δικές μας διαφωνίες, αυτό για μένα είναι ιδρυματισμός».

Το ξεκίνημα της Φαίης Σκορδά

Το 2002, έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να εργάζεται στη δημοτική τηλεόραση της πόλης το TV 100, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Εκεί στο πλευρό της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ελένης Κωνσταντίνου, και στο καθημερινό ψυχαγωγικό magazino του σταθμού, ξεκίνησε να εργάζεται αρχικά στην παραγωγή και εκτέλεση της εκπομπής σε ρόλους όπως μοντέρ και βοηθός ενδυματολόγου ενώ λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε το ελεύθερο ρεπορτάζ για τις ανάγκες της εκπομπής.

Στις αρχές του 2003, κι ενώ είχε πάρει συνεντεύξεις από καλλιτέχνες όπως η Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, η Μίλβα και ο Αλ Μπάνο, ακολουθεί μία συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη η οποία τυγχάνει μεγάλης προβολής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σύντομα αναλαμβάνει την παρουσίαση της στήλης των καλλιτεχνικών νέων στην εκπομπή που εργάζεται. Τη σεζόν 2003-2004 γίνεται για πρώτη φορά κεντρική παρουσιάστρια αναλαμβάνοντας την εβδομαδιαία lifestyle εκπομπή του TV 100 La vie en rose μαζί με τον Διογένη Μαριόλα.

Τον Οκτώβριο του 2004 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Καλημέρα στη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού Μακεδονία TV. Η εκπομπή διήρκησε δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέχρι το 2006, με την ίδια να παρουσιάζει στο κοινό τα καλλιτεχνικά νέα της ημέρας, να φιλοξενεί στο πλατό της εκπομπής πρόσωπα του ΑΝΤ1 αλλά και πολλούς καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα ενώ έκανε συνδέσεις με περιοχές ανά την Ελλάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Τον Αύγουστο του 2006, δέχεται πρόταση από την τότε διευθύντρια προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, Ζήνα Κουτσελίνη και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με το σταθμό. Μετά από ένα μήνα στις 4 Σεπτεμβρίου, βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα του ALTER παρουσιάζοντας στη μεσημεριανή ζώνη τη gossip εκπομπή Πολύ μπλα μπλα όπου η παρουσία της συνεχίζεται για τις επόμενες τέσσερις σεζόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2010.

Από το 10 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το MEGA.