Γιάννης Φέρτης: Οι πρώτες πληροφορίες για την κηδεία του

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 14/4 καθώς έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης σε ηλικία 85 ετών (δείτε εδώ περισσότερα).

Μέσα από δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας την ίδια ημέρα στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μετέφερε τις πρώτες πληροφορίες για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη μετά από επικοινωνία, που είχε με τη σύζυγζό του, Κατερίνα.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα για την κηδεία του ηθοποιού δεν έχει αποφασιστεί παρά μόνο ότι θα γίνει στο πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών και ότι στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στο χωριό του.

Οι πρώτες πληροφορίες για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη

«Δε γνωρίζουμε ακόμα για την κηδεία. Θα το αναρτήσω μόλις με ειδοποιήσει η Μαρίνα, η οποία βρίσκεταο στα διαδικαστικά αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, θα γίνει στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών, απλώς δεν ξέρουμε μέρα και ώρα. Μετά θα μεταφερθεί στο χωριό του στη Δάφνη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Γιάννης Φέρτης (Αθήνα, 21 Απριλίου 1938 - 14 Απριλίου 2024) ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Πρωταγωνιστής από τη δεκαετία του 1960 έως και το 2019, σε κλασικά και σύγχρονα θεατρικά έργα, στην πρόζα και το αρχαίο δράμα.

Πηγή: Wikipedia