Ρούλα Κορομηλά: «Έφυγες και αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω...» - Πένθος για την παρουσιάστρια

Σοκαρισμένη με την είδηση θανάτου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ θλιβερή είδηση έμελλε να σκορπίσει θλίψη σε πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως και στη Ρούλα Κορομηλά, η οποία έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση την Κυριακή 14/4 στον προσωπικό λογαριασμό της στο insgram.

Ο λόγος για τον θάνατο το Σταμάτη Γιατράκο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Η Ρούλα Κορομηλά αδυνατεί πιστέψει πως ο γνωστός και πολύ ταλαντούχος μουσικός παραγωγός δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Θυμίζουμε, πως μαζί με την απώλεια του Σταμάτη Γιατράκου λίγο αργότερα γνωστοποιήθηκε η είδηση πως πέθανε πολύ αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός (δείτε εδώ).

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στο Instagram

«Σταματη μου αγαπημενε εφυγες και αδυνατώ να σε αποχαιρετήσω. Χάθηκαν οι λέξεις», έγραψε η Ρ

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το θάνατο του Σταμάτη Γιατράκου

Την είδηση έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να αποχαιρετήσει τον επιτυχημένο μουσικό και δημόσια.

«Ο Σταματης Γιατράκος ο φίλος, ο συνεργάτης, ο υπέροχος άνθρωπος που γέμισε τη ζωή μας με μουσικές εξαίσιες δεν μένει πια εδώ. Πονάει πολύ αυτό, Σταμάτη. Και τον Γιώργο κι εμένα κι όλους όσοι σε αγαπήσαμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτηση της.

Ο Σταμάτης Γιατράκος ήταν από τους επιτυχημένους μουσικούς που είχε ντύσει όλες τις μεγάλες ελληνικές σειρές ανάμεσα τους και οι Σαββατογεννημένες.