Μουσικό Κουτί: Αυλαία με δάκρυα και συγκίνηση - Το μεγάλο αντίο της Ρένας Μόρφη & του Νίκου Πορτοκάλογλου

Ο λόγος που ολοκληρώνεται η εκπομπή μετά από τέσσερα χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μουσικό Κουτί: Αυλαία με δάκρυα και συγκίνηση - Το μεγάλο αντίο της Ρένας Μόρφη & του Νίκου Πορτοκάλογλου

Το βράδυ της Κυριακής 14/4 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ μια πολύ ιδιαίτερη μουσική εκπομπή, που φιλοξένησε τραγουδιστές, συγκροτήματα και μουσικούς χαρίζοντας πολλές και ξεχωριστές ερμηνείες.

Πρωταγωνιστές σε όλες τις εκπομπές του Μουσικού Κουτιού ήταν η Ρένα Μόρφη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναλαμβάνοντας τον ρόλο των παρουσιαστών (δείτε εδώ πως φάνηκε στον Πορτοκάλογλου η συγκεκριμένη εμπειρία).

Στο μεγάλο φινάλε της εκπομπής είδαμε τον Μίλτο Πασχαλίδη και την Νατάσα Μποφίλιου σε μοναδικές ερμηνείες. Προς το τέλος της βραδιάς οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση το τηλεοπτικό κοινό, που τους κράτησε παρέα όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Δείτε επίσης: Ρένα Μόρφη: Η ηλικία, η καταγωγή και τα 10 χρόνια διαφοράς με τον σύζυγό της

Η συγκίνηση στο μεγάλο φινάλε του Μουσικού Κουτιού

«Ευχαριστούμε πολύ και όλους εσάς, που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου», είπε η Ρένα Μόρφη.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Ο λόγος που ολοκληρώθηκε το Μουσικό Κουτί

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εξήγησε γιατί ολοκληρώνεται το Μουσικό Κουτί λέγοντας: «Εδώ πρέπει να απαντήσω προσωπικά. Πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, δηλαδή να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε τι καινούργιο υπάρχει μια στιγμή που αισθάνεσαι ότι κλείνει ο κύκλος. Θέλω να το καταλάβει και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή. Η ανάγκη μου είναι να γυρίσω στον χώρο μου, στα τραγούδια, στη δημιουργία».