Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχασα δύο κιλά σε 48 ώρες! Αφυδάτωση και εξάντληση μέχρι λιποθυμίας»

Η αποκάλυψη για την ίωση που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχασα δύο κιλά σε 48 ώρες! Αφυδάτωση και εξάντληση μέχρι λιποθυμίας»

Μια αποκάλυψη σχετικά με μια ίωση που πέρασε, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα Δευτέρα 15/4 μέσα από το πλατό της εκπομπής της Happy Day, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Αφορμή στάθηκε ο σχολιασμός για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη, ο οποίος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από γαστρεντερίτιδα, ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

«Είναι πολύ επαγγελματίας. Για να μπήκε στη διαδικασία να ακυρώσει, δεν θα μπορούσε να σταθεί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον τραγουδιστή και τη κατάστασή του.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ίωση που πέρασε

«Παιδιά εγώ έχω πάθει πέρσι μια τέτοια γαστρεντερίτιδα, μιλάμε αυτό που σε έξι μέρες γονατίζεις… Έχασα δύο κιλά σε 48 ώρες. Αφυδάτωση και εξάντληση μέχρι… λιποθυμία», ανέφερε σε άλλο σημείο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την ίωση που την είχε ταλαιπωρήσει.

Η τελευταία ανακοίνωση για την υγεία του Νίκου Βέρτη

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής έπαθε τροφική δηλητηρίαση και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες και τώρα είναι καλά.

«Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση. Με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο τρεις ημέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας» αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Νίκος Βέρτης υγεία