Λευτέρης Ελευθερίου: «Θύμωνα έντονα και έκανα ψυχοθεραπεία για να καταλάβω τους λόγους...»

«Σκέφτομαι πλέον μην πω πράγματα που αργότερα θα μετανιώσω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λευτέρης Ελευθερίου: «Θύμωνα έντονα και έκανα ψυχοθεραπεία για να καταλάβω τους λόγους...»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το ξαφνικό φινάλε της σειράς «Μετά τη Φωτιά», καθώς και τη δουλειά που έκανε με τον εαυτό του ώστε να περιορίσει τον θυμό που ένιωθε μέσα του.

«Κάνω ψυχοθεραπεία και συνειδητοποίησα πολλά πράγματα. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις μέσα από την ομαδική δουλειά ότι όλοι θέλουν προσοχή, αγάπη και αποδοχή. Αυτά χρειάζονται δουλειά. Προσωπικά το έκανα για να καταλάβω και λίγο τους λόγους, που κάνω ορισμένες τυποποιημένες κινήσεις και συμπεριφορές, γιατί θύμωνα έντονα. Θύμωνα πολύ περισσότερο, και passive-aggressive μάλιστα, θυμό στον οποίο δεν μίλαγα», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Ελευθερίου - Καταγγέλλει ότι δέχτηκαν bullying τα παιδιά του: «Ήταν κάτι που με φόβισε»

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Η πρότασή μου είναι να κάνουν όλοι ψυχοθεραπεία, μία φορά τον μήνα ή τον χρόνο. Είδα πολλές διαφορές στον εαυτό μου. Σκέφτομαι πλέον μην πω πάνω στον θυμό μου πράγματα που αργότερα θα μετανιώσω και δεν ξεσπάω σε άλλους. Αν δεν έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, δεν είναι δύσκολο να προκύψει. Πλέον οι ψυχολόγοι μπαίνουν και στα σχολεία».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου για το τέλος του «Μετά τη Φωτιά»

Όσον αφορά το ξαφνικό φινάλε της σειράς «Μετά τη Φωτιά» που κόπηκε πρωτοχρονιάτικα, με ένα δελτίο Τύπου, ο Λευτέρης Ελευθερίου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες, είχαν κάποια θέματα οι παραγωγές. Δεν έπαιξε φινάλε. Για μένα ήταν κέρδος γιατί ξαφνικά ενώ ήμουν ένας πολύ κωμικός ηθοποιός έκανα και κάτι δραματικό, έκανε και γκελ, επειδή μιλούσαμε για την κακοποίηση των γυναικών».

Και κατέληξε: «Συμβαίνει να κόβονται οι σειρές. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να κόψουμε τόσο απότομα, χωρίς φινάλε. Νόμιζα θα μου πουν “Έχετε τρία επεισόδια, κλείστε το”»