Αντώνης Κανάκης: «Γενέθλια» για το Ράδιο Αρβύλα – Η αφιέρωση στον τηλεοπτικό «αέρα»

«Έχετε απέναντί σας ανθρώπους που λένε αλήθεια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: «Γενέθλια» για το Ράδιο Αρβύλα – Η αφιέρωση στον τηλεοπτικό «αέρα»

Την... εφηβεία του περνάει το Ράδιο Αρβύλα, καθώς μόλις έγινε 16 χρονών, κάτι που γιόρτασαν στον αέρα του ΑΝΤ1 απόψε (15/4) ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την παρέα του. Λίγο πριν το φινάλε, ο frontman της εκπομπής θέλησε να «δανειστεί» λίγο τηλεοπτικό χρόνο για να στείλει μία αφιέρωση από καρδιάς, σε όσους έχουν στηρίξει το τηλεοπτικό τους «παιδί» και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για όσα έχει ζήσει μαζί με την παρέα του σε αυτό το διάστημα.

«Κυρίες και κύριοι, πριν φτάσουμε στο νούμερο 1, θα μας επιτρέψετε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας στο Ράδιο Αρβύλα. Σαν χθες, 14 Απριλίου του 2008 ξεκίνησε αυτή εδώ η εκπομπή. 16 χρόνια, 17 τηλεοπτικές σεζόν και ίσως να μας επιτρέπεται να πούμε κι εμείς δυο λόγια, βρε αδελφέ. Σε μία χώρα που όλοι πανηγυρίζουν για το τίποτα, ας πούμε κι εμείς κάτι για αυτήν εδώ την εκπομπή», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης: Η έκπληξη στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα από την κόρη παλιού του συμμαθητή (Βίντεο)

Τα λόγια καρδιάς του Αντώνη Κανάκη για τα «γενέθλια» του «Ράδιο Αρβύλα»

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση οι 17 τηλεοπτικές σεζόν και σίγουρα δεν είναι τυχαίο με αυτές τις επιδόσεις του Ράδιο Αρβύλα. Είναι αυτή τη στιγμή η μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας», σημείωσε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Για να καταλήξει πριν σβήσει την τούρτα του: «Νιώθουμε πως μέσα σε αυτά τα χρόνια που έχουν αλλάξει οι ζωές όλων μας και η χώρα ολόκληρη, το Ράδιο Αρβύλα είναι εδώ και, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσαμε σε όλα, ξέρετε ότι έχετε απέναντί σας ανθρώπους που λένε αλήθεια».

Πότε ρίχνει αυλαία το Ράδιο Αρβύλα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε και πότε θα ρίξει αυλαία το Ράδιο Αρβύλα. «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Ράδιο Αρβύλα. Είναι τελευταίος μήνας και πριν το Πάσχα ολοκληρώνουμε τη δική μας σεζόν. Πέμπτη 25 Απριλίου είναι η τελευταία μας εκπομπή για τη φετινή σεζόν» ανέφερε στον αέρα ο frontman της εκπομπής.