Το προξενιό της Ιουλίας (16/4): «Έγινε φονικό στο νεκροταφείο» - Τον πυροβολεί πάνω στον τάφο του πατέρα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (16/4): «Έγινε φονικό στο νεκροταφείο» - Τον πυροβολεί πάνω στον τάφο του πατέρα του

Το σημερινό 16/4 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας πρόκειται να είναι συγκλονιστικό. Ο Ρήγας θα πυροβολήσει τον Σκούταρη πάνω στον τάφο του πατέρα του στο νεκροταφείο, χωρίς να γνωρίζει... πως εκείνος είναι ο πατέρας του...

Οι σημερινές 16/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 74

Η σύλληψη του Ρήγα φέρνει αναστάτωση, τόσο στην οικογένεια Σκούταρη όσο και στην οικογένεια Στασινόπουλου, καθώς ο Κωστής επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές, σχετικά με την ηθική, αλλά και την ποινική ευθύνη όσων συνέβησαν στο ματωμένο Ψυχοσάββατο του Τυρνάβου. «Σε παρακαλώ, Κωστή, κάνε ό,τι μπορείς να σώσεις το παιδί μου. Κρέμομαι από εσένα. Δεν έχω άλλον να με βοηθήσει», τον έχει παρακαλέσει νωρίτερα η Στάσα κι εκείνος που είναι ερωτευμένος μαζί της, δεν μπορεί να παραβλέψει την παράκλησή της.

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα συγκλονισμένη από τις τραγικές και αναπάντεχες εξελίξεις, γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά των παιδιών της, της Αλεξάνδρας και του Γρηγόρη, ενώ ταυτόχρονα ο γιος της αρχίζει να κρατάει απόσταση από τη σύζυγό του, θεωρώντας την υπεύθυνη για την τροπή της υπόθεσης του πατέρα του. «Φιλιώ, παραδέξου ότι στην υπόθεση του Ρήγα κάνει τα στραβά μάτια, ενώ στον πατέρα μου φέρθηκε άδικα» της φωνάζει.

Στο μεταξύ, τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από την μοιραία συνάντηση στο νεκροταφείο, βασανίζουν τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ψάχνουν να δώσουν απαντήσεις για όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην Αθήνα, η επίσκεψη που δέχεται ο Χρήστος στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται, τον γεμίζει χαρά. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους επισκέπτες του καθώς η κατάστασή του τους φέρνει αντιμέτωπους με πολλά κρίσιμα ερωτηματικά, η απάντηση των οποίων θα κρίνει το μέλλον της σχέσης του μαζί τους.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό: Η Φιλιώ κερατώνει τον Γρηγόρη - Το παιδί τους είναι του παράνομου εραστή της;