Μίτση Καρρά: Πως είναι σήμερα στα 84 της η σωσίας της θρυλικής Αλίκης Βουγιουκλάκη

Την είχε ντουμπλάρει στις ταινίες «Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» και «Η Νεράιδα και το παλικάρι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μίτση Καρρά: Πως είναι σήμερα στα 84 της η σωσίας της θρυλικής Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Μίτση Καρρά, που την ντούμπλαρε σε δύο σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς είχε απίστευτη ομοιότητα με την εθνική σταρ, σήμερα είναι 84 ετών κι έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί πλήρως από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ποζάρει ευτυχισμένη και χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της.

Δείτε την φωτογραφία εδώ.

Η ιστορία της Μίτσης Καρρά

Η κατά κόσμον Mαλαμίτσα Καπετανοπούλου γεννήθηκε στην Ισμαηλία το 1940, ο πατέρας της, Γιώργος Καπετανόπουλος και μητέρα της, Κλεάνθη Σιφωνιού, με καταγωγή από Σίφνο και Σύμη, παντρεύτηκε το 1961, με τον Ελληνο-Αυστραλό Γιάννη Καρρά, από τα Κύθηρα, ο οποίος και την πήρε μαζί του στην Αυστραλία.

Το 1956, η Μίτση συμμετέχει στα Καλλιστεία και κατάφερε μεταξύ 450 κοριτσιών να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα. Στη συνέχεια, σπούδασε σε σχολή μοντελίστ, εργάστηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση, βοηθώντας τη μητέρα της στη μαγειρική και κατόπιν ως μοδίστρα.

Λίγα χρόνια μετά, η Μίτση συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντουμπλάροντας την ηθοποιό στις ταινίες “Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” και “Η Νεράιδα και το παλικάρι”. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στις πιο δύσκολες σκηνές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, καθώς η Ελληνίδα σταρ ήταν τότε έγκυος στον γιο της, Γιάννη. Σχετικά με τη συνεργασία της με την Αλίκη, σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε υπογραμμίσει στην «Απογευματινή» ότι «τότε η Αλίκη ήταν έγκυος στο Γιάννη της, στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας ‘Η Νεράιδα και το Παλικάρι’. Οπότε ζητούσαν σωσία.

Η Φίνος, με την οποία εργάστηκα δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα. Είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ήταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Περάσαμε όμορφα στην Κρήτη».