Happy Day: Οι ηχηρές απουσίες και ο "αντικαταστάτης" του Κώστα Φραγκολιά - Η αμήχανη αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Happy Day: Οι ηχηρές απουσίες και ο

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, η ΕΣΗΕΑ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία και έτσι από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, απουσίαζαν η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας, με αποτέλεσμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να συνεχίσει με τον Κώστα Φραγκολιά. Υποδέχθηκε, ωστόσο, και τον Κώστα Μαρτάκη στην παρέα τους, και ακολούθησε μεταξύ τους ένας απολαυστικός διάλογος.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο Κώστας Φραγκολιάς φοβόταν πως ο τραγουδιστής μπορεί να του έπαιρνε την θέση, με εκείνον να κάνει πλάκα πως τελικά άλλη θέση πήγε να "φάει" και άλλη κατέληξε να "τρώει".

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον "αντικαταστάτη" του Κώστα Φραγκολιά

«Αυτόν (Κώστας Φραγκολιάς) ήθελα να “φάω”, αλλά τελικά “έφαγα” την Τίνα», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Κανονικά για εδώ ήσουν», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει: «Θέλω να σου πω ότι για πολλά χρόνια είχε την πληροφορία, τον φόβο, το άγχος, κάποιος του είχε πει έτσι, ότι αν ποτέ έφευγε, θα τον αντικαθιστούσαμε με σένα».

«Μη τα λέμε πάλι…», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, τότε, καθώς αισθάνθηκε αμήχανα, με τον τραγουδιστή να λέει: «Με Κώστα, πάντως! Όπου Κώστας και μάλαμα!».

Η έκπληξη που του ετοίμασαν και τα συγκινητικά του λόγια

Τα γενέθλια του είχε τη Δευτέρα 1/4 ο Κώστας Φραγκολιάς, ενώ την επόμενη 2/4 ο Δημήτρης Παπανώτας. Στο πλατό του Happy Day λοιπόν, η Σταματινα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου ετοίμασαν δυο εκπλήξεις για τους συναδέλφους και φίλους του.

Τους ετοίμασαν δυο τούρτες και τις έβγαλαν στον αέρα, τραγουδώντας και δίνοντας του δώρα για το καλό, ξεκινώντας πιο αισιόδοξα και χαρούμενη την ημέρα.

Λίγα λεπτά μετά τις εκπλήξεις, ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε μια πολύ συγκίνηση εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σήμερα θα γιόρτασε και η κόρη της κυρίας Καρυστιανού, η οποία πέθανε στην τραγωδία στα Τέμπη, με την μητέρα της να προσπαθεί να την δικαιώσει, όπως και τους υπόλοιπους 56 ανθρώπους που βρήκαν τραγικό θάνατο.

«Μου επιτρέπεις κάτι; Σκεφτόμουν πολύ αν θα το κάνω ή όχι, αλλά θέλω, το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα. Θέλω να δώσω μια ευχή σε μια γυναίκα που όλοι την καμαρώνουμε, όλοι τη βλέπουμε και δίνει μια αντίξοη μάχη με όλα αυτά που γίνονται. Η δικιά μου η μαμά σήμερα θα γιορτάσει εμένα. Αυτή η μαμά νομίζω ότι σήμερα θα γιόρταζε κι αυτή την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να το κάνει. Και της εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα, αναφέρομαι στην κυρία Καρυστιανού, αυτό που εύχεται να της βγει και να δικαιωθεί. Η κόρη της, που "έφυγε" στα Τέμπη, είχε σήμερα γενέθλια», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα του Happy Day.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η Μαρία Καρυστιανού για την 20χρονη Μάρθη - «Τη δύναμη μου τη δίνει το παιδί μου! Ξέρω ότι θα ήθελε...»