Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Έφτασε μέσα στα κλάματα η Μιμή Ντενίση - Η χειραψία και τα λόγια που αντάλλαξε με την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού

Βαρύ το κλίμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Έφτασε μέσα στα κλάματα η Μιμή Ντενίση - Η χειραψία και τα λόγια που αντάλλαξε με την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού

Ο Γιάννης Φέρτης πραγματοποίησε τρεις γάμους στη ζωή του. Ο πρώτος ήταν με την Ξένια Καλογεροπούλου, ο δεύτερος με τη Μιμή Ντενίση και ο τρίτος με την Μαρίνα Ψάλτη. Και οι τρεις τους έδωσαν το παρόν στην κηδεία του, η οποία πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, σήμερα Τρίτη 15 Απριλίου, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

Η πρώτη και η τελευταία με το που συναντήθηκαν εκεί αγκαλιάστηκαν σφιχτά, χαρίζοντας ένα σπάνιο και άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο στο κοινό (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ η δεύτερη κατέφθασε μέσα στα κλάματα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τα κλάματα της Μιμής Ντενίση στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Πλησίασε την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού και όπως φαίνεται στο βίντεο του Super Κατερίνα, της ευχήθηκε συλλυπητήρια, αντάλλαξαν μία χειραψία και η Μαρίνα Ψάλτη την ευχαρίστησε για την παρουσία και τον καλό της λόγο.

Ο δημόσιος αποχαιρετισμός της

Η ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και πρώην σύζυγός του μίλησε στο T-Live για τη γνωριμία τους, αλλά και για την κοινή τους πορεία πριν γίνουν ζευγάρι, ενώ αποχαιρετά συγκινημένη τον Γιάννη Φέρτη, με ειδική μνεία στη γενναιοδωρία που έδειξε στη ζωή του.

Δείτε επίσης: Γιάννης Φέρτης – Η Πέγκυ Σταθακοπούλου τον αποχαιρετά με 3 φωτογραφίες τους και λόγια που συγκινούν

«Ο Γιάννης για μένα ήταν ο μέντορας μου, θα έλεγα ο Πυγμαλίωνας. Ήμουν πολύ πιο νέα, πολύ πιο άσχετη απ' το θέατρο κι απ' όλα. Εκείνος μου άνοιξε τις πόρτες, εγώ ένα χρόνο είχα παίξει με την Αλίκη και μετά αμέσως μου έκανε την τιμή να κάνουμε θίασο μαζί. Είχαμε ένα μεγάλο έρωτα που είχε ξεκινήσει από τον “Συμβολαιογράφο”, πριν εγώ ακόμα παίξω στο θέατρο, και μετά ήμασταν μαζί τα επόμενα χρόνια, παντρευτήκαμε, είχαμε θίασο μαζί»

«Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος. Όταν έβλεπε κάτι και πίστευε σε κάτι σου άνοιγε διάπλατα τις πόρτες. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που έγινα, το χρωστάω στον Γιάννη, και το έλεγα πάντα σε συνεντεύξεις μου. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι στραβό από τον Γιάννη. Ακόμα και όταν χωρίσαμε, δεν υπήρχε κάποια κακή διάθεση. Πάντα ήμουν πιο “γρήγορος” και ανήσυχος άνθρωπος, ο Γιάννης ήταν πιο low profile και κάποια στιγμή η καριέρα και η ζωή μας ήταν πολύ διαφορετική. Δεν ήταν κάτι άλλο», εξομολογήθηκε ιδιαίτερα συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο – αφιέρωμα του Ιάσονα Τσόλη για το T-live: