Φαίη Σκορδά: Διέψευσε στον αέρα του Fays Time τις φήμες για το όνομα της - «Να πω κάτι για να το κλείσουμε αυτό...»

Ενοχλημένη η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Διέψευσε στον αέρα του Fays Time τις φήμες για το όνομα της - «Να πω κάτι για να το κλείσουμε αυτό...»

Λόγω της απεργίας της ΕΣΣΗΕΑ σήμερα Τρίτη 16/4 το πλατό της εκπομπής Fays Time είχε αλλαγές. Μια από αυτή την αλλαγή ήταν ο Χάρης Λεμπιδάκη, ο οποίος ωστόσο, μετάφερε στον αέρα του ΣΚΑΙ όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μεταξύ άλλων, είπε πως η Φαίη Σκορδά έχει ακουστεί πως βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες του OPEN για τη νέα σεζόν ώστε να αναλάβει την πρωινή ζώνη.

«Έχει αρχίσει μία ονοματολογία στο κομμάτι του OPEN για την πρωινή ζώνη, που σε αυτή την ονοματολογία χωρίς να έχει γίνει κάποια προχωρημένη συζήτηση, εγώ έχω ακούσει και το όνομά σου. Μπορεί να μην είναι σωστό που το λέω αλλά είναι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και το καταθέτω», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά

Ακούγοντας το αυτό η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να σταματήσει αυτές τις φήμες, λέγοντας: «Ξέρω ποιος σε έχει βάλει να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα. Αυτός που σου απάντησε στα μηνύματα το πρωί, θα τον κανονίσω μετά. Ήταν αστείο αυτό εσωτερικό. Να πω κάτι για να το κλείσουμε αυτό σε οτιδήποτε αφορά εμένα. Σε οτιδήποτε καινούριο γίνεται θα με βρεις μπροστά σου, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι γιατί είναι φυσιολογικό όταν ένα συμβόλαιο λήγει να ακούγεται το όνομα. Την κλείνουμε αυτή την παρένθεση».

Τέλος από το 11:50 με 13:30 του ΣΚΑΙ - Ποιος παίρνει τη θέση της

Αλλαγές ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Όπως είναι ήδη γνωστό, θέλει να γυρίσει το στιλ του σε πιο ενημερωτικό, περιορίζοντας τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα παιχνίδια. Άγνωστο λοιπόν, παραμένει το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Fay's Time. Το συμβόλαιο άλλωστε της παρουσιάστριας λήγει φέτος!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μάλιστα, με ρεπορτάζ την Δευτέρα 1/4, μετέφερε πως τη θέση της 11:50 με 13:30 της την "έφαγε" ένας δημοσιογράφος του ενημερωτικού - πολιτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είτε μείνει είτε φύγει από το κανάλι του Φαλήρου, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βρίσκεται στην ώρα που παίζει τώρα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι θα βάλουν στην ζώνη 12:00 με 14:00 τον Άρη Πορτοσάλτε με δική του εκπομπή.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο ΣΚΑΙ πρότεινε στην παρουσιάστρια να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη 15:00 με 17:00.