Λευτέρης Χαρίτος – Ο σκηνοθέτης της «Μάγισσας» δηλώνει μετά το φινάλε: «Άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ικανοποίηση μετά την προβολή του επεισοδίου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ολοκληρώθηκε η ιστορία της «Μάγισσας», τουλάχιστον όσον αφορά την αναμέτρηση της Θεοφανώς με την Κυπριανή, με τις δύο γυναίκες να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Μετά την προβολή του φινάλε, που καθήλωσε τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και κέρδισε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χάριτος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για όσα διαδραματίστηκαν στην οθόνη και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για την στήριξη.

«Τίτλοι τέλους. Ευχαριστώ όλους σας για το μοναδικό ταξίδι μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο και απαιτητικό έχω κάνει στη ζωή μου. Όμως άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Χωρίς όλους τους αγαπημένους μου συνεργάτες δεν θα είχε γίνει αυτός ο άθλος. Εις το επανιδείν σύντομα» έγραψε ο Λευτέρης Χαρίτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε επίσης: Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Η Τρίγγου έφυγε, η Κίτσου επιστρέφει - Το πρώτο trailer για το πρίκουελ της σειράς

Μία νέα αρχή για την Μάγισσα και τον Λευτέρη Χαρίτο

Μπορεί η κεντρική υπόθεση να ολοκληρώθηκε, με εξελίξεις που δίχασαν το κοινό, ωστόσο δεν είναι το τελευταίο δείγμα από την υπόθεση στο σύμπαν της «Μάγισσας», το σενάριο της οποίας υπογράφει το αναγνωρισμένο συγγραφικό δίδυμο του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη.

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» χθες, προετοίμαζε το κοινό για το μεγάλο φινάλε, ενώ έδινε μία γεύση από την επόμενη σεζόν που ωστόσο θα διαδραματίζεται σε προγενέστερο χρόνο.

Θυμίζουμε ότι το teaser του Β' κύκλου είναι στον «αέρα», με τον υπότιτλο «Φλεγόμενη καρδιά», και πρωταγωνίστρια την Μαρία Κίτσου. Σύμφωνα με τον Λευτέρη Χαρίτο είναι και η μόνη που έχει υπογράψει μέχρι στιγμής, αφού όλο το υπόλοιπο καστ θα διαμορφωθεί ξανά από την αρχή.

«Όλοι οι ηθοποιοί στον δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης, δίνοντας έτσι το στίγμα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Τίτλοι τέλους. Ευχαριστώ όλους σας για το μοναδικό ταξίδι μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο...

Posted by Lefteris Charitos on Monday, April 15, 2024