Ιβάν Σβιτάιλο: «Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε, βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ, φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»

«Η αυτοκαταστροφή είναι αναπόφευκτη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιβάν Σβιτάιλο: «Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε, βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ, φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Οι Άθλιοι». Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και χορευτής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στη σχέση με την σύζυγό του, αλλά και στην απώλεια του πατέρα του. Παράλληλα δήλωσε τη λατρεία του για την μητέρα του.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι δημοφιλής ή ωραίος, ίσως επειδή όταν ήρθα στην Ελλάδα διέφερα από τα περισσότερα Ελληνόπουλα. Αισθάνθηκα μία μορφή κατωτερότητας κατά κάποιον τρόπο. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται το μπαλέτο. Εμείς στη Ρωσία είχαμε άλλες βάσεις για το τι είναι το κανονικό», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Ξεκίνησα να μαθαίνω Ελληνικά βλέποντας τη “Λάμψη”. Ήταν ένα ξεκίνημα, θέλοντας και μη, η μάνα μου έβλεπε τη σειρά, δεν έβλεπα εγώ “Λάμψη”, την έβλεπα αναγκαστικά μαζί της».

Δείτε επίσης: «Όταν τελείωνα τα μαθήματα πήγαινα και έπαιρνα σούπα...» - H εξομολόγηση του Ιβάν Σβιτάιλο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική

Ο Ιβάν Σβιτάιλο για τη σχέση του με το άλλο φύλο και τους γονείς του

Όσον αφορά την καθημερινότητα στο σπίτι με τη σύζυγό του, αλλά και τους έρωτες του παρελθόντος, ο Ιβάν Σβιτάιλο δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τσακωθείς με τη σύζυγο. Δεν υπάρχει… αυτό με την καθαριότητα, ειδικά στο σπίτι μου, είναι ένα καθημερινό μαρτύριο. Έχω κλάψει για γυναίκα, τα αληθινά συναισθήματα δεν μπορεί να τα αποφύγει κανείς. Έχω βιώσει να επιθυμείς κάποιον και να μην τον έχεις, να τον αγαπάς και να σε χωρίζει».

Στο τέλος αναφέρθηκε στους γονείς του: «Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε, βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ. Φοβούμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου και ίσως πράγματα που κουβαλούσα από μικρός. Όταν θες να προχωρήσεις, η αυτοκαταστροφή είναι αναπόφευκτη, γιατί έρχεσαι σε σύγκρουση με τον εαυτό σου».

Ο Ιβάν Σβιτάιλο κατέληξε λέγοντας: «Δεν είμαι μαμάκιας, αλλά με μεγάλωσε η μάνα μου με τεράστια προσωπική θυσία και προσπάθεια. Μου έδωσε πράγματα που σήμερα έχω ως εφόδια. Ζω μόνος μου από τα 18 μου και δυσκολεύτηκε να με αποχωριστεί. Όταν ήμουν έτοιμος να φύγω στην Αμερική μου έλεγαν “Εκεί θα σε σκοτώσουν οι γκάνγκστερ».