Βαρύ το κλίμα στο Πάμε Δανάη: «Συλλυπητήρια» - Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Ο θάνατος που την συγκλόνισε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο Πάμε Δανάη: «Συλλυπητήρια» - Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Την Τρίτη 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Φέρτη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τον αποχαιρετήσει, με τις τρεις συζύγους του να σπαράζουν για εκείνον (δείτε εδώ την σφιχτή αγκαλιά της πρώτης και της τελευταίας του γυναίκας). Ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Σε κλίμα συγκίνησης, λοιπόν, μεταφέρθηκαν εικόνες από την τελετή στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, με την Δανάη Μπάρκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να "λυγίζει" μπροστά στην κάμερα.

Η συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη

«Το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν στην ουσία ποτέ, είναι πάντα μέσα σε όσους τους έχουν συναναστραφεί. Μακάρι, πραγματικά, όλοι οι άνθρωποι - χωρίς να το προσπαθούμε - να έχουμε αυτόν τον εσωτερικό τρόπο έκφρασης, ευγένειας και καλοσύνης και όντως να είμαστε για τους γύρω μας τόσο φωτεινοί όπως ήταν εκείνος ο άνθρωπος. Συλλυπητήρια για άλλη μια φορά στους δικούς του ανθρώπους και στην υπέροχη Μαρίνα Ψάλτη, που για πάντα θα τον κρατούν μέσα τους» είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

Έφτασε μέσα στα κλάματα η Μιμή Ντενίση - Η χειραψία και τα λόγια που αντάλλαξε με την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού

Ο Γιάννης Φέρτης πραγματοποίησε τρεις γάμους στη ζωή του. Ο πρώτος ήταν με την Ξένια Καλογεροπούλου, ο δεύτερος με τη Μιμή Ντενίση και ο τρίτος με την Μαρίνα Ψάλτη. Και οι τρεις τους έδωσαν το παρόν στην κηδεία του, η οποία πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, σήμερα Τρίτη 15 Απριλίου, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

Η πρώτη και η τελευταία με το που συναντήθηκαν εκεί αγκαλιάστηκαν σφιχτά, χαρίζοντας ένα σπάνιο και άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο στο κοινό, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ενώ η δεύτερη κατέφθασε μέσα στα κλάματα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πλησίασε την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού και όπως φαίνεται στο βίντεο του Super Κατερίνα, της ευχήθηκε συλλυπητήρια, αντάλλαξαν μία χειραψία και η Μαρίνα Ψάλτη την ευχαρίστησε για την παρουσία και τον καλό της λόγο.