Νικόλας Ράπτης: Παραλίγο ατύχημα on camera - Έπεσε ένα κλαδί ενώ έκανε δηλώσεις

Τα όσα είπε έφεραν... μποφόρ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νικόλας Ράπτης: Παραλίγο ατύχημα on camera - Έπεσε ένα κλαδί ενώ έκανε δηλώσεις

Δηλώσεις παραχώρησε ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, ωστόσο ένα απρόοπτο ήρθε να τον διακόψει. Την ώρα που μιλούσε, έσπασε από τον αέρα ένα μεγάλο κλαδί που βρισκόταν από πάνω του και κατέληξε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, δίπλα στο συνεργείο του STAR. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να σχολιάζει το περιστατικό με χιούμορ.

Μεταξύ άλλων ο Νικόλας αναφέρθηκε στο πρόωρο φινάλε του MEGA Καλημέρα και στην πρώην συνεργάτιδά του Ελεονώρα Μελέτη. «Αν το κανάλι και η Ελεονώρα θεωρούσαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, καλά έκαναν. Εμάς είχε συμβεί με το “Xιούστον” με τον Φάνη να γυριστούν περισσότερα από 30 επεισόδια και τελικά έγιναν 26-27. Τότε όμως ήταν και ο κορονοϊός, ήταν δύσκολες οι παραγωγές με τους καλεσμένους. Εδώ μιλάμε για διαφορά ενός μήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.

Δείτε επίσης: Νικόλας Ράπτης – Ο πρώην συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον τρολάρει: «Σε λίγο θα έχει μετοχές στον ΑΝΤ1»

Και σε διαφορετικό σημείο, λίγο πριν πέσει το κλαδί, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άλλο να είναι μια εκπομπή σχολιαστική με την επικαιρότητα και άλλο με την προσωπική ζωή των άλλων. Εγώ θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι χαρούμενος και γεμάτος μέσα του δεν μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει αυτό».

Οι δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη προκάλεσαν αντιδράσεις

Η τελευταία φράση δεν έμεινε ασχολίαστη από τους συνεργάτες της εκπομπής Breakfast@Star. «Αν κατάλαβα καλά, όσοι άνθρωποι είναι σε πάνελ και εκφράζουν την άποψή τους είναι άνθρωποι που δεν νιώθουν καλά και δεν είναι γεμάτοι μέσα τους; Εγώ παραξενεύομαι. Θεωρώ ότι αυτό ακούγεται άσχημο, δεν συμφωνώ καθόλου», είπε αρχικά έντονα ενοχλημένος ο παρουσιαστής Ετεοκλής Παύλου για να συμπληρώσει: «Αναίρεσε τον εαυτό του σε κάτι πολύ βαρύ που είπε και έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό που έκανε για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες».