Βούλα Πατουλίδου: «Ο γιος μου φοβόταν μην γίνει ο αποτυχημένος της οικογένειας»

Η επιτυχία στους Ολυμπιακούς και η σχέση με τον σύζυγό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βούλα Πατουλίδου: «Ο γιος μου φοβόταν μην γίνει ο αποτυχημένος της οικογένειας»

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή εφ' όλης της ύλης, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της ως Ολυμπιονίκης, στη σχέση της με τον πρώην αρσιβαρίστα σύζυγό της, Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη και με τον γιο της.

«Τώρα νιώθω πιο θηλυκό σε σχέση με τότε. Τη θηλυκή σου πλευρά πάντα την είχες απλά δεν φαινόταν στους άλλους. Όταν θέλουν να σε μειώσουν, βρίσκουν πάντα ένα καμένο καρφί, να στο τρυπώσουν στην πλάτη», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

Δείτε επίσης: «Νιώθεις βιασμό ψυχής» - Σε άσχημη συναισθηματική κατάσταση η Βούλα Πατουλίδου

Η Βούλα Πατουλίδου για την περίοδο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν «ψωνίστηκε» μετά την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Έπρεπε; Όχι. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Δημήτρης (σ.σ. ο σύζυγός της). Πάντα μου έλεγε να έχω χαμηλά το φρύδι, με έσκασε! Φτάσαμε σε ένα σημείο σήμερα να μου λέει “Μήπως να το ψηλώσεις;”. Το γεγονός ότι ήμουν η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης ήταν περισσότερο βάρος για το παιδί μου, του έλεγαν να γίνει σαν εμένα. Ο γιος μου όταν ήταν 14 χρονών μου είπε ότι φοβόταν μην είναι ο αποτυχημένος της οικογένειας. Έχασα τη φωνή μου εκεί».

Για την γνωριμία με τον σύζυγό της, η Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο γήπεδο, είχα πάει να κάνω γυμναστική. Κατεβήκαμε και οι δύο στην Αθήνα, κι επειδή δεν έβγαινα οικονομικά, τότε πήγαινα στην “Μποέμισσα” στα Εξάρχεια και καθάριζα. Υπάρχει βαθιά αγάπη ανάμεσα σε εμένα και τον άντρα μου, περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, όπου κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω. Είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας».