Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το έμφραγμα του Κόκοτα στην πρόβα του J2US - Χαμογελαστή ανάμεσα σε επώνυμα πρόσωπα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το έμφραγμα του Κόκοτα στην πρόβα του J2US - Χαμογελαστή ανάμεσα σε επώνυμα πρόσωπα

Η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας γνωρίστηκαν μέσα από την παρουσία τους στο φετινό Just the 2 of us με τους δύο να αποτελούν ένα από τραγουδιστικά ζευγάρια του show. Το έμφραγμα μάλιστα, που υπέστη ο τραγουδιστής συνέβη όσο έκανε πρόβες με την ηθοποιό.

Από τη μεριά της η Τραϊάνα Ανανία παρακολουθεί τις εξελίξεις για την υγεία του Κόκοτα, ο οποίος παραμένει διασωληωμένος στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η ίδια είχε κάνει μια οργισμένη ανάρτηση στα social media.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ταϊάνας Ανανία μετά την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Την Τρίτη 16/4 η ηθοποιός έκανε την πρώτη της επίσημη, δημόσια εμφάνιση μετά το συμβάν με τον Δημήτρη Κόκοτα στις πρόβες του Just the 2 of us. Πιο αναλυτικά, η Τραϊάνα έδωσε το παρών στο θέατρο Ροές και παρουσίαση βιβλίου του Θανάση Ευθυμιάδη, «Μικρές ιστορίες μεγάλα μαθήματα».

Ταϊάνα Ανανία - Δημόσια εμφάνιση

«Η Τραϊάνα Ανανία είναι σε σοκ, στα πόδια της ήταν ο άνθρωπος»

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνάει ο Δημήτρης Κόκοτας και τόνισε ότι χρειάζεται ηρεμία και διακριτικότητα μέχρι να αναρρώσει. Παράλληλα αναφέρθηκε στο σοκ που υπέστη η Τραϊάνα Ανανία, με την οποία ο τραγουδιστής ήταν ζευγάρι στο show του Alpha.

«Δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα, είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Μαθαίνουμε νέα του κάθε μέρα, όλοι ενδιαφερόμαστε να δούμε τι γίνεται. Μάθαμε ότι πάει καλύτερα και είναι ένα βήμα πριν τον ξυπνήσουν. Μακάρι να πάνε όλα καλά για αυτόν και την οικογένειά του», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η συμπαίκτριά του στο J2US, Τραϊάνα Ανανία περνάει δύσκολες στιγμές. «Το περνάει σαν να είναι μέλος της οικογένειας, γιατί ήταν μπροστά, στα πόδια της ήταν ο άνθρωπος. Έχει πάθει κι εκείνη ένα τεράστιο σοκ. Δεν έχουμε πάει στο νοσοκομείο και δεν είναι η στιγμή να πάμε, ο άνθρωπος θέλει την οικογένειά του και ηρεμία, πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα από παντού. Είναι θέμα υγείας και πολύ σοβαρό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.