Τατιάνα Στεφανίδου: «Εγώ θέλω να θυμίσω στον φίλο Γιώργο...» - Το ''καρφί'' της για τον Λιάγκα που θα συζητηθεί

«Ξεχνάς γρήγορα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 17/4 η Τατιάνα Στεφανίδου δε δίστασε να αναφερθεί στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα και να του κάνει μια φιλική υπενθύμιση μετά τις δηλώσεις, που έκανε στο Πρωινό για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο - ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει το γεγονός, πως φέτος έχουμε δει να κατεβαίνουν στις εκλογές πολλά πρόσωπα από την ελληνική τηλεόραση (δείτε εδώ τι είπε για τον Γιώργο Αυτιά).

Με τη σειρά της λοιπόν, η Τατάνα Στεφανίδου έκανε γνωστό στους τηλεθεατές της πως δεν συντάσσεται με την άποψη του Γιώργου Λιάγκα, ενώ παράλληλα του έθεσε ένα δημόσιο ερώτημα. Πώς γίνεται να κρίνει την επιλογή τηλεοπτικών προσώπων να κατέβουν στις εκλογές από τη στιγμή, που το είχε κάνει και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο παρελθόν.

Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου μετά τις δηλώσεις του Λιάγκα για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές

«Σήμερα το πρωί άκουγα και τον Λιάγκα, που έκανε τέτοια σχόλια για το τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί οι πανελίστες και όλοι αυτοί οι παρουσιαστές και τι έχουν να προσφέρουν αυτοί... Εγώ θέλω να θυμίσω στον φίλο Γιώργο, ότι και αυτός ως παρουσιαστής κάποια στιγμή ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, αν θυμάμαι καλά. Άρα οι παρουσιαστές και οι πανελίστες μία χαρά.... Γιατί, δεν καταλαβαίνω; Αυτός ήταν και οι άλλοι δεν μπορούν να είναι; Τέλος πάντων, Γιώργο μου, ξεχνάς γρήγορα...», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.