Μεγάλο πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 17/4 μέσα από μια ανάρτηση στο διαδίκτυο, που αφορά σε ένα πρόσωπο βαθιά συνδεδεμένο εδώ και πολλές δεκαετίες με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο λόγος για έναν από τους καρδιακούς φίλους του τραγουδιστή και προσωπικό μετρ του Νότη τις εποχές, που τα νυχτερινά κέντρα έσφυζαν από κόσμο, που ήθελε να τον απολαύσει από κοντά τον Νότη. Ο Γιώργος Κασσάμπαλης λοιπόν δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Μέσα από μια ανάρτηση των οικείων του γνωστοποιήθηκε ότι η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 19/4 στις 12:30 στο Κοιμητήριο του Βύρωνα. Ο Χάρης Λεμπιδάκης τον αποχαιρέτησε μάλιστα μέσα από ένα συγκινητικό post στο X πρώην twitter - δημοσιεύοντας μάλιστα και μια κοινή του φωτογραφία με τον Σφακιανάκη και τον Γιώργο Κασσάμπαλη.

Η ανάρτηση για τον θάνατο φίλου και συνεργάτη του Νότη Σφακιανάκη

«Kαλό ταξίδι Γιώργο μας ! Πόσο κρίμα!», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε επίσης: Νότης Σφακιανάκης: Του έγινε πρόταση να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές - Με ποιο κόμμα;

Που είναι και τι κάνει ο τραγουδιστής

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του, να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δε θα εμφανιστεί, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος , το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει σχέδια τέτοια.

Είναι ψέματα όλα αυτά, ότι έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δώσω να τα ακούσει.

Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή γράφοντας κάτι, γιατί και αυτό ακούστηκε αλλά δεν ισχύει. Ούτε σκοπό έχει να εμφανιστεί.

Φοβάμαι πολύ, ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε μου είπε είμαι κοινωνικά προβληματισμένος. Εύχομαι και ελπίζουμε και εγώ όπως και πολύς κόσμος - από ότι φαντάζομαι - να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο, που δε βγαίνει τόσο εύκολα και δεν τον πήραν δα και τόσο πολύ τα χρόνια, κάποια στιγμή να γυρίσει και να τον ξαναδούμε στις πίστες.

Είναι ράδιο αρβύλα ότι είχε κάποιο ατύχημα, μάλιστα το προηγούμενο βράδυ ήμασταν και μαζί του φανταστείτε.

Ο θείος μου είχε τοποθετηθεί από το 1991 για το γάμο των ομοφυλόφιλων, το 1996 συγκεκριμένα στον Χατζηνικολάου και είχε πει ότι αυτό που θα έρθει μετά από 20 χρόνια δεν ήθελε να το φαντάζεται. Δε θα υπάρχει θηλυκό και αρσενικό, δε θα καταλαβαίνεις ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο», είπε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης στις 21/3/24 στο Πρωινό.