Ελένη Βουλγαράκη: Στηρίζει δημόσια τον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη - «Θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη»

Τι συνέβη με τον γνωστό ποδοσφαιριστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε γνωστό την Τετάρτη 17/4 μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά μετά από δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τον φωτογραφίζουν άμεσα και έμμεσα.

Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες ώρες αποκαλύφθηκε πως βρέθηκε θετικό δείγμα σε ντόπινγκ από Έλληνα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα από την αποστολή στα play off με τη Γεωργία.

Προφανώς και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του παίκτη, ωστόσο επειδή κάποιοι έσπευσαν να κατηγορήσουν χωρίς καμία απόδειξη τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και παίκτη της Εθνικής ομάδας, Φώτη Ιωαννίδη - εκείνος με τη σειρά του δε θα μείνει άπραγος - θέλοντας να διαφυλάξει το όνομά του.

Στη συνέχεια της ημέρας, και η σύντροφός του, Ελένη Βουλγαράκη έκανε μια ανάρτηση στο instagram - υπερασπιζόμενη έτσι τον σύντροφό της (δείτε εδώ τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση που έκανε).

Οι αναρτήσεις της Ελένης Βουλγαράκη και του Φώτη Ιωαννίδη για ψευδή δημοσιεύματα

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου», έγραψε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Φώτης Ιωαννίδης - Ελένη Βουλγαράκη

Φώτης Ιωαννίδης - Ελένη Βουλγαράκη

Ποιος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2000, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Παναθηναϊκό. Είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο Στης 21 Μαΐου 2022 κατέκτησε με τους πράσινους το Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0. Ο Ιωαννίδης έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές ομάδες» της Εθνικής Ελλάδας Κ18, Κ19 και Κ21. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 και έως σήμερα μετράει 5 συμμετοχές

Πηγή: Wikipedia