Κατερίνα Στανίση: «Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα! Καμία...» - Με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή η τραγουδίστρια

Ο λόγος που ''λύγισε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Στανίση: «Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα! Καμία...» - Με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή η τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στανίση παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή EQ και στην Έλενα Παπαβασιλείου με τη λαϊκή τραγουδίστρια να ανοίγει δημόσια την καρδιά της για όλα όσα - ευχάριστα και μη - έχει ζήσει.

Οι στιγμές συγκίνησης δεν έλειψαν για την καλλιτέχνιδα, όταν αποφάσισε να αναφερθεί για μία ακόμη φορά σε βίαια περιστατικά που έχει βιώσει στη ζωή της και δυστυχώς δε βρήκε συμπαράσταση ακόμα και όταν βρήκε το θάρρος να ''σπάσει'' τη σιωπή της.

Με βουρκωμένα μάτια εξήγησε η Κατερίνα Στανίση τη μεγάλη απογοήτευσή της, αλλά και τα σχόλια που έλαβε από άλλες γυναίκες, που μπορεί να είχαν υπάρξει θύματα αντίστοιχων καταστάσεων με την τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στανίση: «Δεν λέω ότι δεν πήρα χρήματα, τα έχασα όμως! Πόσο θα ζήσω κι εγώ; Δεν πειράζει...» - Η οικονομική της "καταστροφή"

Η συγκίνηση της Κατερίνας Στανίση στη συνέντευξή της στο EQ

«Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, γιατί έτυχε να με ρωτήσουν και να τα πω και εγώ μετά από χρόνια, που συνέβησαν. Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα. Καμία. Και όχι ότι τα περνάς εσύ και δεν σε πιστεύουν, έχεις και τον περίγυρο. Σου λένε, δεν μπορεί τώρα αυτός ο άνθρωπος που είναι έτσι... Ποιος ξέρει τι κάνει και αυτή; Έχουμε και τέτοια. Άντε τώρα εσύ να βγάλεις άκρη. Αφού σε έβλεπαν, ότι ήσουν ταμπούρλο. Και που τα είπα κιόλας, να βγει μια γυναίκα και να πει ναι ρε, ζω και εγώ έτσι, κάντε κάτι...», είπε η Κατερίνα Στανίση.