Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του ΑΝΤ1 - «Σήμερα...»

Με χαμόγελο στα χείλη ο παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του ΑΝΤ1 - «Σήμερα...»

Η ομάδα των Boomers βγήκε την Τετάρτη 14/4 στον αέρα του ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη να λέει σε πρώτη φάση την ''καλησπέρα'' του στο τηλεοπτικό. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πέρασε πολύ γρήγορα σε ανακοινώσεις.

Πιο αναλυτικά, ο Αντώνης Κανάκη είναι ακόμα σε διάθεση γενεθλίων και όχι όποιων και όποιων γενεθλίων. Με αφορμή τα γενέθλια των Ράδιο Αρβύλα - πριν από λίγες ημέρες - οι Boomers αποφάσισαν να κάνουν και σήμερα Τετάρτη 17/4 μια εκπομπή μόνο με εύθυμο υλικό!

Αντώνης Κανάκης: Η έκπληξη στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα από την κόρη παλιού του συμμαθητή (Βίντεο)

Η ευχάριστη ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη στον αέρα του ΑΝΤ1

«Καλωσορίσατε στους Boomers σήμερα Τετάρτη, παράξενο που χθες δεν ήμασταν στον αέρα. Σήμερα είναι η Πανελλαδική απεργία, δεν κινείται τίποτα στη χώρα, χθες ήταν για τα ΜΜΕ, γι' αυτό δεν ήμασταν στον αέρα. Σήμερα όμως είμαστε και έχουμε μια πάρα πολύ διασκεδαστική εκπομπή για εσάς χωρίς κανένα μα κανένα δυσάρεστο. Τίποτα, ούτε ένα, ούτε σιχτιρίσματα, ούτε ένα δυσάρεστο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης - Ράδιο Αρβύλα

Οι ευχές του για τα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα

Κυρίες και κύριοι, πριν φτάσουμε στο νούμερο 1, θα μας επιτρέψετε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας στο Ράδιο Αρβύλα. Σαν χθες, 14 Απριλίου του 2008 ξεκίνησε αυτή εδώ η εκπομπή. 16 χρόνια, 17 τηλεοπτικές σεζόν και ίσως να μας επιτρέπεται να πούμε κι εμείς δυο λόγια, βρε αδελφέ. Σε μία χώρα που όλοι πανηγυρίζουν για το τίποτα, ας πούμε κι εμείς κάτι για αυτήν εδώ την εκπομπή», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση οι 17 τηλεοπτικές σεζόν και σίγουρα δεν είναι τυχαίο με αυτές τις επιδόσεις του Ράδιο Αρβύλα. Είναι αυτή τη στιγμή η μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας», σημείωσε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Για να καταλήξει ο Αντώνης Κανάκης στις 14/4/27 πριν σβήσει την τούρτα: «Νιώθουμε πως μέσα σε αυτά τα χρόνια που έχουν αλλάξει οι ζωές όλων μας και η χώρα ολόκληρη, το Ράδιο Αρβύλα είναι εδώ και, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσαμε σε όλα, ξέρετε ότι έχετε απέναντί σας ανθρώπους που λένε αλήθεια».