Happy Day: Αποχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Αποχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 18/4 την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από το Happy Day του ALPHA, λόγω της υποψηφιότητας του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Μπορεί να ήταν προγραμματισμένο να φύγει μετά το Πάσχα, ωστόσο χθες 17/4 τους ήρθε μια ξαφνική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Θέλω να πάρω τα πράγματα με τη σειρά και να σας εξηγήσω ότι όταν ξεκινάει η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή, τα δεδομένα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας, που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξανάρθει στην εκπομπή μετά το Πάσχα... το μετά το Πάσχα έγινε από τις 24 του μήνα, δηλαδή την Τρίτη. Χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από την αρμόδια Αρχή ότι από σήμερα και μετά, λειτουργεί αναδρομικά δηλαδή η απαγόρευση για τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εκπομπή. Όχι μόνο ο Δημήτρης αλλά κανένας υποψήφιος», ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελεονώρα θα βγει για λίγο σήμερα μέσω Skype για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές», αποκάλυψε στην συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την παρουσιάστρια να ζητάει να βγει και Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή τους.

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ - Οι ηθοποιοί και οι παρουσιαστές που περιλαμβάνονται

H ανακοίνωση του Παπανώτα για τις ευρωεκλογές

«Οδηγίες για την ψηφοφορία των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την Κυριακή.

Όσοι δηλώσατε ήδη ότι θα ψηφίσετε ψηφιακά θα ψηφίσετε έτσι. Δεν θα μπορείτε να ψηφίσετε σε εκλογικό τμήμα.

Όσοι επιλέξατε να ψηφίσετε με φυσική παρουσία, θα πρέπει την Κυριακή να πάτε σε ένα εκλογικό τμήμα, είτε είστε ΦΊΛΟΙ, είτε ΜΈΛΗ του κόμματος. Θα υπάρχει άλλη κάλπη για τους φίλους και άλλη για τα μέλη.

Το πιθανότερο είναι τα εκλογικά τμήματα να είναι τα ίδια που είχαν λειτουργήσει για την εκλογή του προέδρου. Όμως ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΎΝ αναλυτικά ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ», ήταν μια από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο προφίλ του στο Instagram ο Δημήτρης Παπανώτας.