Γαία Μερκούρη: Τόσο καιρό το λέμε όλοι λάθος - Αυτό είναι το κανονικό της όνομα

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Γαία Μερκούρη έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό στα social media της, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σχεδόν 35 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ στο Tik Tok πάνω από 42 χιλιάδες. Της αρέσει να δημιουργεί περιεχόμενο γι' αυτά και πολλοί είναι εκείνοι που ταυτίζονται με όσα αναρτά ή απλώς τους αρέσει να την παρακολουθούν.

Η ίδια, μάλιστα, τις περισσότερες φορές ακολουθεί τα trends που κυκλοφορούν και κάνει αντίστοιχα βιντεάκια. Τις προάλλες, για παράδειγμα, ανέβασε ένα με το "δεν ήθελα να ξεκινήσω πόλεμο, αλλά... ”, όπου ο καθένας εξηγεί τι είναι αυτό που τον ενοχλεί να του κάνουν οι άλλοι.

Αυτό είναι το κανονικό όνομα της Γαίας Μερκούρη

Η απάντησή της ήταν: «Δεν ήθελα να ξεκινήσω πόλεμο, αλλά με είπες Γαία αντί για Γκάια», αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι το κανονικό της όνομα.

Δείτε επίσης: Ξανά μαζί Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος; Όλη η αλήθεια για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και την κόρη της Δωροθέας

Μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητα της - «Κανένας δεν είναι 100%...»

Η Γαία Μερκούρη μετά την απόφαση της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά και μετά τη σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο (ο οποίος φαίνεται πως έχει νέα σύντροφο), έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και συχνά συζητιέται από τις εκπομπές για τη ζωή της.

Μια ανάρτηση λοιπόν που έκανε πρόσφατα στο Instagram, στην οποία απάντησε σχετικά με την σεξουαλικότητα της, σχολιάστηκε από την εκπομπή Γειά σου, σήμερα Κυριακή 7/1.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ρωτήθηκε αν είναι straight ή όχι, με την είδα χωρίς κανέναν κόμπλεξ και δισταγμό να απαντάει «Κανένας δεν είναι 100% ετεροφυλόφιλος. Επίσης, σιχαίνομαι τις ταμπέλες».