Γιώργος Παπαδάκης: Το μήνυμα στον αέρα του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

«Ό,τι κι αν αποφασίσει θα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Το μήνυμα στον αέρα του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια δεν τα βρήκε με το κανάλι στο οικονομικό κομμάτι και έτσι πήρε την απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους. Άγνωστο ωστόσο παραμένει το αν θα πάρει μεταγραφή σε άλλο σταθμό ή αν για δεύτερη φορά αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στον εαυτό της (όπως έκανε μετά τον ALPHA).

Με την απόφαση αυτή να συζητιέται σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, και ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, θέλησε να στείλει το μήνυμα του στην ξανθιά παρουσιάστρια.

Το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για την Ελένη Μενεγάκη

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Star, που αφορούσε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε τον λόγο και είπε «Ό,τι κι αν αποφασίσει θα είναι για εκείνη. Ό,τι νομίζει ας κάνει».

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Λίγο αργότερα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στο πλατό του Happy Day στον ALPHA: «Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο και μακάρι να κάνουμε τα μισά από όσα έχει κάνει η Μενεγάκη στην τηλεοπτική της καριέρα. Έχει την πολυτέλεια – ενώ έχει μια πρόταση στα χέρια της – και είμαι σίγουρη ότι η πρόταση που είχε στα χέρια της έχει να κάνει με απολαβές που παίρνουν οι πιο καλοπληρωμένοι αυτή τη στιγμή της τηλεόρασης.

Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ είναι η κόκκινη γραμμή μου, προτιμώ από το να πέσει η ποιότητα της εκπομπής μου και οι δικές μου απολαβές, να μείνω στο σπίτι μου, να απέχω», είπε για την Ελένης Μενεγάκη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.