Μαρία Αντουλινάκη: «Έχασα τον ρόλο, γιατί είχα χάσει 40 κιλά! Λένε “δεν κάνεις πια γιατί έχεις γίνει γκομενάρα”»

«Δεν είναι λογικό;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Αντουλινάκη: «Έχασα τον ρόλο, γιατί είχα χάσει 40 κιλά! Λένε “δεν κάνεις πια γιατί έχεις γίνει γκομενάρα”»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Για μια ζωή», η Μαρία Αντουλινάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να μην δημιουργήσει οικογένεια, για τις δουλειές που έχει κάνει εκτός υποκριτικές, καθώς και τους πιο απίθανους λόγους που έχασε ρόλους στο παρελθόν.

«Έχω δουλέψει σερβιτόρα, στη λάντζα, σε σοκολατερί, babysitting. Πολλές δουλειές και ανόμοιες. Δεν με πίκρανε. Το ότι είχα δουλειά και μπορούσα να έχω ένα μεροκάματο, με ευχαριστούσε από τη μία γιατί το έβαζα σαν παρένθεση στη ζωή μου, για να συνεχίσω να κάνω αυτό που θέλω και αγαπάω», δήλωσε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Κάποιος μπορεί να πει ότι η Μαρία πέρασε κατάθλιψη, για αυτό είναι μόνη της και ζει με δύο σκυλάκια και δεν έχει κάνει οικογένεια, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένη. Αυτός ο τρόπος ζωής είναι επιλογή μου κι όχι επειδή μου τον επέβαλε κάποιος. Έφτασα κοντά, αλλά νομίζω ότι τελικά καλύτερα που δεν έκανα».

Δείτε επίσης: «Με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες...» - Σοκάρει η Μαρία Αντουλινάκη με την εξομολόγηση για την διακοπή της εγκυμοσύνης της

Ο πιο περίεργος λόγος που η Μαρία Αντουλινάκη έχασε ρόλο

«Είχα χάσει 40 κιλά. Ξαφνικά όταν ο κόσμος σε ξέρει με όλα τα προσόντα τα πολλά και τα ωραία, και σε έχουν φωνάξει για ένα ρόλο που σε έχουν σκεφτεί έτσι, δεν κάνεις για αυτόν τον ρόλο. Δεν είναι λογικό; Σου λένε ότι δεν κάνεις πια γιατί έχεις γίνει πολλή γκομενάρα και λέω ευχαριστώ για το κοπλιμέντο και γεια σας» κατέληξε η Μαρία Αντουλινάκη στις δηλώσεις της στο MEGA Καλημέρα.