Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και τους λόγους που αποχωρεί»

«Δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Το «διαζύγιο» που παίρνει στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη Μενεγάκη από το MEGA σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102.2, το πρωί της Πέμπτης.

«Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό,τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό,τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Επαγγελματίας είναι, η Ελένη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί. Δεν σχολιάζω για συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από 35 χρόνια. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά και τι κάνει και τι νιώθει. Δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να σχολιάζω, χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Τα βρόντηξε κι έφυγε από το MEGA - Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αποχώρηση

Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μάλιστα ανέφερε στη συνέχεια πως: «Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολύ λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία για να κάνουν διαφορετικά concept ή την ίδια εκπομπή για πολλά χρόνια. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών από την ελληνική τηλεόραση και μην μου πει κανείς ότι η τηλεόραση δεν δοκιμάζει... Κάθε χρόνο βλέπουμε 8-10 καινούρια άτομα που έρχονταν από το διαδίκτυο».

Όπως τόνισε, κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη, να πάνε όλα καλά και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Δείτε το απόσπασμα, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα: