Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι ένα βελούδινο διαζύγιο! Αν ήθελε θα είχε...»

Τα σχόλια για την αποχώρηση της από το MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι ένα βελούδινο διαζύγιο! Αν ήθελε θα είχε...»

Θέμα συζητήσεις σε όλες τις εκπομπές είναι η λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA. Παρουσιάστρια και κανάλι δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι (δείτε εδώ τι συνέβη) και έτσι από τη νέα σεζόν δεν θα συνεργάζονται πλέον αφού το συμβόλαιο της λήγει στο τέλος αυτής.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα Παρασκευή 18/4 θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο όσον αφορά το διαζύγιο αυτό, αναφέροντας πως πρόκειται για έναν "χωρισμό βελούδινο".

Το σχόλιο της Σκορδά για την Μενεγάκη

«Όπως έλεγα και για τον Ανδρέα, δεν ξέρεις ο άλλος τι έχεις περάσει, εδώ δείχνει όμως ότι είναι ένα βελούδινο διαζύγιο και με αυτόν τον τρόπο χθες ενημέρωσε τους συνεργάτες της μιλώντας με καλά λόγια για το MEGA Έτσι κλείνει ένας κύκλος», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Υπήρχαν χρονιές που θα είχε περάσει πιο δύσκολα νομίζω. Αν ήθελε θα είχε κάνει πολλές αλλαγές, θα είχε αλλάξει και το περιεχόμενο της εκπομπής, θα είχε κάνει πράγματα που σίγουρα θα τα πουλούσε, αλλά δεν τα έκανε. Καλή της επιτυχία και ό,τι αποφασίσει», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή της Ελένης στο Mega - Πρόταση μεγατόνων από άλλο κανάλι!

Το οριστικό διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, σήμανε συναγερμό και κινητοποίησε αυτομάτως τα μεγάλα στελέχη άλλων καναλιών, που μπήκαν αμέσως στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων. Η απόφαση αυτή που μας ήρθε σαν αποκλειστική πληροφορία, είναι πολύ “φρέσκια” και πιθανόν με τα σημερινά δεδομένα να ακούγεται ότι είναι απίθανο να συμβεί - λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Ελένης Μενεγάκη - ωστόσο είναι είδηση της τελευταίας στιγμής και μια πρόταση – βόμβα από άλλο κανάλι που θα αλλάξει τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Σας το είχαμε πει μερικούς μήνες πριν στο youweekly.gr, ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα δεχτεί μείωση του 50% των αποδοχών της από το Megaλο κανάλι και ότι στην περίπτωση αυτή, θα υπάρξει ένα ντόμινο τηλεοπτικών εξελίξεων που θα μας εκπλήξουν. Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το Mega και μια νέα εξέλιξη για το μέλλον της έρχεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Το Mega ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά, και ο ΑΝΤ1 θέλει την Ελένη Μενεγάκη.

Φαίη Σκορδά

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα πρόταση

Μπορεί η παρουσιάστρια στο μυαλό της, εδώ και πολύ καιρό να είχε μόνο διακοπές και χαλάρωση με την οικογένειά της για την επόμενη μέρα, όμως, όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι εχθές το βράδυ. Γιατί η είδηση της αποχώρησής της Ελένης Μενεγάκη σήμανε συναγερμό και ταυτόχρονα οι συσκέψεις που γινόντουσαν σε ένα άλλο κανάλι, αυτό του Αμαρουσίου, την έβαζαν στο κάδρο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη χρονιά.

Ελένη Μενεγάκη mega

Η πρόταση- βόμβα που έσκασε μόλις, έρχεται από τον ΑΝΤ1, που σκέφτηκε ότι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στην αναπροσαρμογή του προγράμματός του για την επόμενη σεζόν, θα ήταν ιδανικό. Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνουν συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με την παρουσιάστρια, που σκέφτονται να την εντάξουν στην μεσημεριανή ζώνη, που για την ώρα παίζουν επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών.