Μιμή Ντενίση – Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με το σχόλιο: «Εμείς σε ακολουθούμε όπου και να βρίσκεσαι...»

Η παρουσιάστρια αλλάζει στέγη στο τέλος της σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μιμή Ντενίση – Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με το σχόλιο: «Εμείς σε ακολουθούμε όπου και να βρίσκεσαι...»

Είναι δύο γυναίκες που έχουν χαράξει ξεχωριστή ιστορία, στον χώρο της η καθεμία. Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη σήμερα ήταν η Μιμή Ντενίση, που προφανώς ενημερώθηκε ότι η παρουσιάστρια στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από το Mega και δεν έχασε ευκαιρία να της κάνει μία φιλοφρόνηση με ιδιαίτερο νόημα.

Ελένη Μενεγάκη και Μιμή Ντενίση είχαν κανονίσει το τηλεοπτικό τους ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το πολυάσχολο πρόγραμμα της σκηνοθέτιδας δεν τους επέτρεψε να συναντηθούν. Στην έναρξη, λοιπόν, της συνάντησής τους έκαναν αναφορά σε αυτό.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Τα βρόντηξε κι έφυγε από το MEGA - Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αποχώρηση

Η ατάκα της Μιμής Ντενίση στην Ελένη Μενεγάκη

Εκεί η Μιμή Ντενίση άδραξε την ευκαιρία και είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μερικοί καλεσμένοι της Ελένης που είναι στάνταρ ανάμεσά τους έχω τη χαρά να είμαι και εγώ… ο Τσιμιτσέλης, εγώ και ο Χρηστάκης ο Χατζηπαναγιώτης, εμείς ακολουθούμε την Ελένη όπου και να βρίσκεται εμείς είμαστε εκεί…»

Η παρουσιάστρια χαμογέλασε και άλλαξε τη συζήτηση λέγοντας: «Εγώ θέλω να πω ότι μετά την αλλαγή της ημερομηνίας που βρέθηκε στην εκπομπή δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη…»

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση μετά την κηδεία του Γιάννη Φέρτη

«Γνωριστήκαμε σε μία πολύ σπουδαία σειρά που λέγεται "Συμβολαιογράφος". Εγώ ερωτεύτηκα τον Γιάννη που ήμουν η μικρή και η πιο αυθόρμητη. Εκείνος ήταν πιο μαζεμένος. Νομίζω ότι αυτή η ορμή η δικιά μου τον παρέσυρε. Ήταν και ο χαρακτήρας του πιο εσωστρεφής, ήταν πολύ διαφορετικός, αλλά είχαμε και πάρα πολλά πράγματα. Την αγάπη μας για την ποιότητα θα έλεγα. Δεν θα έλεγα για το θέατρο ακόμα, γιατί εγώ ήμουν πολύ άσχετη σε σχέση με εκείνον.

Νομίζω ότι ο λόγος που και τώρα τόσο πολύ συγκινήθηκα κι εγώ κι ο κόσμος, είναι γιατί μας είχαν πολλοί στο μυαλό τους σαν ζευγάρι. Παίζει ρόλο ότι παίζαμε και μαζί. Κι εγώ όταν το πρωτοέμαθα ήμουν κάπως... πως μένεις άναυδος και δεν έχεις αντίδραση έντονη... Και νόμιζα μετά από τόσα χρόνια θα είμαι αρκετά ψύχραιμη, αλλά μετά ήταν σαν να έγινε μία καταιγίδα στο κεφάλι μου. Δύο τρεις ώρες αφού το έμαθα είναι σαν να ξανάρθαν στο μυαλό μου όλα εκείνα τα χρόνια που είχαμε περάσει μαζί.

Ο Γιάννης για μένα ήταν στ' αλήθεια αυτό που λέμε "Πυγμαλίωνας". Ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος, δεν ήταν καθόλου κομπλεξικός και δεν τον ένοιαζε τίνος είναι η πρωτοβουλία. Τον ένοιαζε το καλό του θεάτρου και της δουλειάς μας. Είχε πολύ χιούμορ, αλλά δεν το ήξερε ο κόσμος. Δεν ήθελε να τον γνωρίζουν, δεν ήταν κοινωνικός. Νομίζω ότι είχε και λίγο φοβία με το κοινό», είπε μεταξύ άλλων.