Γιώργος Ασημακόπουλος: «Στο στρώμα μου έπεφτε νερό με κίνδυνο να σου πέσει το ταβάνι! Πέφτανε σοβάδες» - Όσα έζησε στο Ντουμπάι με τα έντονα καιρικά φαινόμενα

«Το ταξί που με πήγαινε στο αεροδρόμιο ήταν σαν βάρκα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Ασημακόπουλος: «Στο στρώμα μου έπεφτε νερό με κίνδυνο να σου πέσει το ταβάνι! Πέφτανε σοβάδες» - Όσα έζησε στο Ντουμπάι με τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε την Πέμπτη 18/4 στην εκπομπή T-live και εξήγησε αναλυτικά την εμπειρία που είχε πριν από λίγες ημέρες στο Ντουμπάι, που βρέθηκε για επαγγελματικό ταξίδι και ξαφνικά μια έντονη καταιγίδα προκάλεσε σημαντικές καταστροφές, θανάτους και την εξαφάνιση ανθρώπων και ζώων (δείτε εδώ σοκαριστικές φωτογραφίες του Ασημακόπουλου).

Oι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για όσα έζησε στο Ντουμπάι

«Έζησα όλο αυτό το θρίλερ, μια υπέροχη εμπειρία μπορώ να πω. Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτόν τον εξωτικό παράδεισο. Είχα πάει για επαγγελματικό ταξίδι και εγκλωβίστηκα στο αεροδρόμιο δύο ημέρες. Δεν υπήρχε καρέκλα να κάτσεις. Έπεφταν σοβάδες από το αεροδρόμιο, είχε νερό παντού, ήταν επικίνδυνο επίσης να γλιστρήσεις, να χτυπήσεις...

Γενικά οι δρόμοι ήταν ποτάμι, δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχουν την υποδομή για να αντέξουν τέτοιες καιρικές συνθήκες. Το νερό δε μπορούσε να διαφύγει, δεν υπήρχαν κανάλια για να φύγει αυτός ο όγκος νερού. Έμαθα ότι υπάρχουν και αγνοούμενοι και ακόμη υπάρχουν. Ευτυχώς που επέστρεψα με όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες και είμαι καλά. Όταν έπιασε η καταιγίδα βρισκόμουν το ξενοδοχείο και ετοιμαζόμουν να φύγω για Αθήνα.

Ξύπνησα από το κρεβάτι του ξενοδοχείου μου, γιατί στο στρώμα έπεφτε νερό με κίνδυνο να υπάρξει ηλεκτροπληξία ή να σου πέσει το ταβάνι. Το ξενοδοχείο ήταν νεόδμητο, είχε ανοίξει εδώ και 6 μήνες και είχε διαρροή και στο σαλόνια αλλά και στο κρεβάτι.

Ξύπνησα από τον ήχο της βροχής, αλλά ήταν μέσα στο δωμάτιο. Αν μπορείτε να το πιστέψετε αυτό. Πήγα να φάω πρωινό και φεύγανε σοβάδες. Μετά πήρα ταξί για να φύγω από το ξενοδοχείο και το ταξί που με πήγαινε στο αεροδρόμιο ήταν σαν βάρκα.

Ήταν ηλεκτρικό αυτοκίνητο και δεν έσβησε η μηχανή. Άκουγα το κύμα να σκάει στη λαμαρίνα. Από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο έκανα 3,5 ώρες. Πίστευα ότι θα χάσω την πτήση και πήγα στο αεροδρόμιο και είδα να επικρατεί ένα χάος. Γενικά είδαμε στο Ντουμπάι ότι με μια βροχή κατέρρευσε το σύστημα. Δεν είδα κανέναν αστυνομικό και πυροσβέστη να δώσει συμβουλές στον κόσμο και λέω εμείς τουλάχιστον στην Ελλάδα έχουμε άμεση αντιμετώπισε», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.